Szkeptikusok! Mit szólnátok hozzá, ha hamarosan az egyesült államok kormánya bejelentené a földönkívüliek itt tartózkodását?
Értesülések szerint már nincsen sok idő és bejelentést tesz az egyesült államok kormánya arról, hogy régen kapcsolatban vannak ide érkező fejlett földönkívüliekkel, technikát kapnak tőlük és amiket itt olvastatok azok mind igazak pl emberrablások, persze az Annunakik gonosz szándékáról nem fog szó esni !
Fel fognak állítani egy kormány által ellenőrzött bizottságot akik kapcsolatot tartanak majd velük, persze mindez az emberiség érdekében fog lezajlani ! Valójában sötét terv része. mit szólnál ha amit leírtam az szó szerint megvalósúlna ?
http://www.youtube.com/watch?v=mQMFWJ2GfWQ&feature=player_pr..
Ha ezeket leadnák a híradóba akkor valószínűleg sok álmatlan ájszaka várna rám. Én iszonyatosan félek az ilyenektől, mégha egy dokumentum filmet nézek, de még az ET.-től is rémálmaik vannak....
De szerintem, a földnek nagyobb bajai is vannak mint az esetleges űrlények akik tudást adnak, és egyéb kitalált történetek. Pl.: Keleten sok a háború, az emberek mindehol hagyagok nem törödnek a föld tisztaságával így megmérgezik az élőhelyünket.
Lehet hogy emelnem kellene a rezgésszintemet,de honnan tudjam hogy állok vele?
Lehet kapni rezgésszintmérőt a patikákban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!