Szkeptikusok! Mit szólnátok hozzá, ha hamarosan az egyesült államok kormánya bejelentené a földönkívüliek itt tartózkodását?
Értesülések szerint már nincsen sok idő és bejelentést tesz az egyesült államok kormánya arról, hogy régen kapcsolatban vannak ide érkező fejlett földönkívüliekkel, technikát kapnak tőlük és amiket itt olvastatok azok mind igazak pl emberrablások, persze az Annunakik gonosz szándékáról nem fog szó esni !
Fel fognak állítani egy kormány által ellenőrzött bizottságot akik kapcsolatot tartanak majd velük, persze mindez az emberiség érdekében fog lezajlani ! Valójában sötét terv része. mit szólnál ha amit leírtam az szó szerint megvalósúlna ?
http://www.youtube.com/watch?v=mQMFWJ2GfWQ&feature=player_pr..
Kérdező!
Mégis mit szólnánk? Ha obama ilyet mondana nekem, elhinném DE ez nem fog megtörténni, bármennyire is szeretnéd.
Találtam egy érdekes videót:
Az emberiség érdekében? Ha jól értem, amit írsz, akkor a földönkívüliek már egy ideje köztünk vannak, csak most szerzett róla tudomást a te mindenható amerikai kormányod. Akkor eddig miért nem történt semmi olyan eget rengető dolog, ami bizonyítaná ezt? Persze, most a 21. században már védeni kell az emberiséget?
Milyen jófejek ezek a földönkívüliek, nem? Megvárták, míg rájövünk, hogy köztünk vannak, hogy aztán támadhassanak. Abszolút logikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!