Mi volt a legjobb ufos álmod? És álmodban általában milyen gyakran jelentkeznek az ufok?
kiskoromban volt egy érdekes álmom (érdekes, hogy így megmaradt)
egy kis háttérinfó: kiskoromban anyukámmal aludtam egy ágyban
szóval az álom:
alszunk az ágyban és arra ébredek, hogy a leengedett redőny elkezdet felemelkedni és egy nagyon erős fehér, fakító fény világít be az ablakon, nagyon megijedtem, megpróbáltam felébreszteni az anyukámat, de nem ébredt fel, ezért megpróbáltam elfutni (az érdekes az, hogy az egész lakás világos volt késő éjszaka), de amint az ajtóhoz értem egy furcsa erő húzott vissza, szépen lassan kezdett alábbhagyni a menekülési vágyam, majd elkezdtem álmosodni, és itt vége az álomnak, az éjszaka közepén ébredtem fel
Én mindig ugyanazt álmodom de ha Idegenekről van szó
És mostanába egyre gyakrabban!
Az álmom röviden:Már a földön vannak az idegenek és akaratom ellenére sétálok bele egy égből jövő fénysugárba ami pirosas szinű.
Valakinek volt már ilyen álma?
Nekem elég sokszor volt már földönkívülis álmom. Az egyik, ami többször visszatért pár perces: 3 fényt látok az égen, amik egyre közelednek és felfelé nézünk ismerősökkel, de nem tudom felidézni, hogy pontosan kik azok. Közben végig nagyon jó érzéseim vannak, és tudom, hogy nem akarnak rosszat. Ez havonta 1-2 alkalommal visszatér.
A másik az pont a fordított helyzet, az nem rég történt. Lejött egy UFO, és elrabolta rengeteg barátomat, és a barátnőmet is. Közben próbáltam megmenteni őket, de már felszállt az űrhajó és ahogy közel érek elkap 2 barátom teljesen átszellemülve a szemükön látszik, hogy nincsenek tudatuknál és azt mondják teljesen egyszerre, mintha irányítanák őket, hogy ez az űrhajó már elment, karácsonykor jön le újra, akkor engem is elvisznek, addig bezárnak.
Elég furák ezek az álmok, mert a földönkívülieket soha nem látom, csak az űrhajójukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!