Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi volt a legjobb ufos álmod?...

Mi volt a legjobb ufos álmod? És álmodban általában milyen gyakran jelentkeznek az ufok?

Figyelt kérdés
Mit szoktak csinálni álmodban az ufok?

2012. júl. 4. 11:17
1 2
 11/16 Renesmee18 válasza:
Nekem egyszer volt. Akkor viszont megtámadták a földet, és mindenkit meg akart ölni egy ufokirály vagy mi. És annak volt egy fia, akiknek háremet gyűjtöttek a legszebb európai lányokból. És azokon a lányokon kívül mindenkit megöltek, és beadhatják népesíteni a földet félig ufo félig ember gyerekekkel.
2012. júl. 6. 13:59
 12/16 anonim ***** válasza:

kiskoromban volt egy érdekes álmom (érdekes, hogy így megmaradt)

egy kis háttérinfó: kiskoromban anyukámmal aludtam egy ágyban

szóval az álom:

alszunk az ágyban és arra ébredek, hogy a leengedett redőny elkezdet felemelkedni és egy nagyon erős fehér, fakító fény világít be az ablakon, nagyon megijedtem, megpróbáltam felébreszteni az anyukámat, de nem ébredt fel, ezért megpróbáltam elfutni (az érdekes az, hogy az egész lakás világos volt késő éjszaka), de amint az ajtóhoz értem egy furcsa erő húzott vissza, szépen lassan kezdett alábbhagyni a menekülési vágyam, majd elkezdtem álmosodni, és itt vége az álomnak, az éjszaka közepén ébredtem fel

2012. júl. 6. 22:11
 13/16 anonim ***** válasza:

Én mindig ugyanazt álmodom de ha Idegenekről van szó

És mostanába egyre gyakrabban!

Az álmom röviden:Már a földön vannak az idegenek és akaratom ellenére sétálok bele egy égből jövő fénysugárba ami pirosas szinű.

Valakinek volt már ilyen álma?

2012. júl. 13. 21:47
 14/16 anonim válasza:
Nekem is visszatérő álmaim vannak...... Ülök valahol, vagy ébredek.... nappal, vagy éjjel jön egy csomó fényes jármű az égből lövöldöznek, alásiklanak.... akit tudnak elkapnak, elvisznek..... és mindig van kibúvó, hogy megússzam, de gyötrelmes....félelmetes.... csodálatos fények vannak az égen, mégis félelmetesek... és csak valamiféle közeledő, cikázó járművek...... elkapnak, visznek...... olyankor mindig felébredek és hallom, hogy nem a hűtő "recseg, beszél"..... valami más, aztán elhalkul....
2012. júl. 18. 00:17
 15/16 anonim ***** válasza:
én nem álmodtam velük de ismerősöm igen és azt mondta h álmába az ufóval csókolózott xdd
2012. júl. 26. 13:03
 16/16 anonim válasza:

Nekem elég sokszor volt már földönkívülis álmom. Az egyik, ami többször visszatért pár perces: 3 fényt látok az égen, amik egyre közelednek és felfelé nézünk ismerősökkel, de nem tudom felidézni, hogy pontosan kik azok. Közben végig nagyon jó érzéseim vannak, és tudom, hogy nem akarnak rosszat. Ez havonta 1-2 alkalommal visszatér.

A másik az pont a fordított helyzet, az nem rég történt. Lejött egy UFO, és elrabolta rengeteg barátomat, és a barátnőmet is. Közben próbáltam megmenteni őket, de már felszállt az űrhajó és ahogy közel érek elkap 2 barátom teljesen átszellemülve a szemükön látszik, hogy nincsenek tudatuknál és azt mondják teljesen egyszerre, mintha irányítanák őket, hogy ez az űrhajó már elment, karácsonykor jön le újra, akkor engem is elvisznek, addig bezárnak.

Elég furák ezek az álmok, mert a földönkívülieket soha nem látom, csak az űrhajójukat.

2012. okt. 4. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!