Mi volt a legjobb ufos álmod? És álmodban általában milyen gyakran jelentkeznek az ufok?
Ugyan ez volt:
Egyik álmom: Éjszaka, sötétség, a két ház között egy csészealj formájú szürke repülő gépezet jelent meg. Féltem tőle, rettegtem már szó szerint. A szobám ablakából egy darabig néztem, láttam hogy egyre közelebb jön, majd hirtelen elrepült.
Második álmom: Nappal van, csodás napsütés, a lakótelep mellé leszáll egy fehér, nem éppen csészealj hanem inkább ilyen lapos ovális alakú hajó. Nem féltem egyáltalán. A többi ember aki velem volt, meg ijedt, és én megnyugtattam őket, hogy nincs mitől félni. Majd a hajó közelébe mentünk. Semmi extra nem volt.
Remélem ilyesmi álmokra gondoltál:D
Sokszor álmodom földönkívüliekről és ufokról is.
Többször álmodtam azt, hogy éjszaka sétálok haza felé, nézem a csillagos eget, majd hirtelen a semmiből közelít egy ufo, nagyon megijedtem, és izzadságban ébredtem fel.
Volt egy durvább álmom is, mondjuk az kicsit összetettebb és egy komplett történet. Karácsony van, és a szobámban voltam, bejött tesóm, és mondott valami furcsát (megakartam jegyezni, miután felébredtem pár percig emlékeztem is rá, de kiment a fejemből. Azt tudom, hogy nagyon meglepődtem azon a mondaton) majd egy focipálya lelátóján ülök pár ismerősömmel, újabb bevillanás: egy libegő szerű valamin félkómásan ülök anyám mellett, és visznek egy városon keresztül, utána rengeteg embert, ismerőst látok egy külfejtésen, aztán egy viskóban, ami vízre épült, egy tükörben láttam magam és terhes voltam, bejött egy nő és mondta nekem, hogy már minden el van tervezve, sikerülni fog, közben szülési fájdalmaim voltak, majd utána újabb bevillanás, hóesésben egy gyerekkel a karomban futok, körülöttem fegyveresek szakadt ruhában, koszosan, utána meg már csak nézem a kezemben a halott gyerek lábát, minden véres. És ezután ugrik össze a kép, minden eszembe jutott, :D hogy megszállták a Földet az idegenek és rabszolgának használták az emberiséget. Bányákba küldték őket, hogy az űrhajóikhoz bányásszanak valamilyen anyagot(ennek is volt vmilyen érdekes neve), majd elmenjenek. Ezek a lények némely ember emlékeit törölték, ezért volt csak néhány tiszta pillanatom. A lények telepatikusan irányították az emberiséget, és régóta figyeltek minket, majd hirtelen támadtak, mert szükségük volt arra az anyagra. Az emberek fellázadtak ellenük, de hogy győztek-e azt nem tudom, mert nem folytatódott tovább az álom. És miközben eszembe jutott minden, az UFO-kat láttam, ahogy köröznek az égen. :D Tudom, hogy egy kicsit sci-fi beütése van, és zavaros is, de ezt álmodtam :D
pedig nagyon jók az ufos álmok. bennem néha kb. egy napig megmarad a hangulatuk is. nagyon jók!
az én álmomban már tucatszor támadták meg a földet ufok, néha nagyon félemetesek is!
volt, amikor csak fantasztikus érzés volt az ufok eljövetele!
szóval kár, hogy nem élhetted át eddig!
Egyre emlékszem, nem régen volt, olyan 2-3 hónapja. Furcsa volt, mert nem tűnt álomnak az egyik része, mert egyszerre láttam magamat 2 helyen. :D Az egyik az volt, hogy még kint ülök a konyhában és apummal beszélgetek. A másik meg az, hogy az ágyban fekszem és 3 ilyen tipikus ürlény(nagyszem, hosszúkéz etc) áll körül: 1 az egyik oldalon, 2 a másik oldalon(ők voltak az ablak felől).
Azt hittem, hogy a konyhában ülés megtörtént. :D De apa mondta, hogy nem voltam kint :D
Csak álltak, néztek :D
Amúgy sok ilyen filmet nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!