Pontosan hol fognak minket december 21-én megtámadni az ufo-k?
Figyelt kérdés
Olvasgattam pár cikket de minegyik mást mond és nem tudom hogy most melyik lenne az amelyik ugy pontosabban lehtárolja, ja és még azt sem tudom hogy most kik fognak egyáltalán megtámadni minket???2012. jún. 30. 14:44
11/23 anonim válasza:
Ez így van, az univerzum megy tovább, de attól mi nekünk még világvége lesz... :D
12/23 anonim válasza:
Igen, ennyire önző az emberiség: akkor lesz világvége, ha az emberek kihalnak....
13/23 anonim válasza:
Ennyire önző az emberiség?
Miért, kire kéne még gondolni, ha nem magunkra? A Holdra? A Napra? Most komolyan...
14/23 anonim válasza:
Ha a Holddal valami történik, nekünk végünk, ha a Nappal történik valami, nekünk végünk...tehát ezzel a kettővel foglalkozhatnánk :)
15/23 anonim válasza:
Amerikát fogják megtámadni...Mi mást?!
16/23 anonim válasza:
Ilyen kérdésre komoly válaszokat vársz?
17/23 anonim válasza:
"Amerikát fogják megtámadni...Mi mást?!"
Honnan ismernék az országhatárokat, és a nemzeteket?
18/23 anonim válasza:
404 a markukra játszik.. izé nemtom mire xD
19/23 anonim válasza:
Ez igy van 2012-ben vagy 2013-ban fogják magukat megmtatni!De nem kell töllük félni!Csak a szar embereket fogják bántani!Majd az lesz hogy a pénznek nem lesz semmi értéke!Mit gondoltok mért kezdenek el legtöbben földmüveléssel fgolalkoznmi?Megteremteni maguknak az ételt?!Mert majd az lesz mint régen nem pénzért fogjuk venni a kenyeret hanem majd cserélgetünk én adok egy kiló kenyeret a szomszéd ad valami mást helyette!(Remélem értitek..)Aki eddig pénzéhes volt és azt hitte pénzért mindent megkap na az meg fogja szivni!Ja és az ufok valószinüleg segiteni fognak neküknk!És nem megtámadni fognak!Régen az emberek megéltek abból hogy maguknak megteremtettek mindent!Nézd meg ma mi van dolgozni látástól vakulásig!Pénzért!
20/23 anonim válasza:
utolsó, ez lenne a legjobb. de felfogják zabálni az összes csokit, fagyit
ők játszanak majd az EB-om (xd) és meisszák a sört is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!