Pontosan hol fognak minket december 21-én megtámadni az ufo-k?
Egy tutibiztos tipp:
SEHOL ÉS SENKI!
Nem tudom, miért hiszitek azt, hogy december 21-én fognak eljönni!
Kedves barátaim: az ufok 2012 vége felé fognak érkezni és 2013 elején fognak megérkezni legkésőbb.
a december 21-kei nap a mi felemelkedésünk napja mikor egy másik valóságban találjuk magunkat.
Ne várjátok 21-kei napra az idegeneket, lehet hogy akkor jönnek el és én a 100%-ból 30%-ot adok arra hogy akkor jönnek majd el!
Nem lehet tudni hogy pontosan mikor.... Valószinű hogy december 21-én jönnek el. Bízok benne.
De senki nem mondta ki kézzel foghatóan hogy akkor jönnek el, mindenki azt mondja hogy 2012-végén!!
Na szóval remélem tudtam segíteni, diator voltam.
Ja és igen , nem lessz semmilyen támadás!
Ne találjatok ki ilyeneket légyszíves!
Ha eljönnek nem azért fogják megmutatni magunkat hogy harcoljanak!
Attól függetlenül hogy az év minden napján itt a földön háborúk dulnak, ne hidjétek azt hogy a földönkivüliek akik több ezer évvel ezlőttünk járnak, még mindig azon a szinten lennének, hogy elpusztításunk céljából jönnének ide.
Te diator, még mindig itt kísértesz?
Lehet egy kérdésem? Te el is hiszed ezt a sok baromságot, amit leírsz, vagy trollkodsz? :)
Ezek a dolgok akkor fognak kiderülni, ha megtörténnek.
Addig kell elhinnem , amég nem történik meg.
-próbálok következetes lenni.
Én az igazságot keresem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!