Miért jó az egyes embertársunknak hogy belép ebbe a témakörbe és másokat degradál a gyerekes hozzászólásaival?
Én úgy gondolom hogy ez a témakör azért van hogy megosszuk egymás véleményét és tapasztalatait.Erre jönnek a szkeptikusok és hülyét csinálnak mindenkiből aki ide írkál.
Hozzájuk az lenne a kérdésem hogy Tényleg nincs jobb elfoglaltságotok? Szerintem ha nem hisztek ilyenekben vagy nem értetek hozzá akkor inkább ne írjatok.
Én sem hiszek el mindent amit hallok.
Tényleg vannak olyan kóklerek akiket csak a pénz hajt és az hogy képernyőn legyen.A Youtube videók bizonyos százaléka is
biztos hogy kamu.De amikor az embernek már saját tapasztalati vannak ezekről a dolgokról akkor már más a helyzet.A kérdéseim inkább azoknak szól akik hasonlóan gondolkodnak mint én netán nekik is saját élményeik vannak.Nem azoknak akik egyszerűen le hülyéznek vagy drogosoznak.Szívesen meghallgatom a Szkeptikusokat is de úgysem fognak meggyőzni.20/21 neked annyit üzennék hogy a tankönyveket is amiket a suliba veszel(vettél) valakinek pénzt hoz.Hol ott pl a történelem könyveket is majdnem minden évben átírják mert csak találgatnak mi lehetett xy időben.pl a Piramisok keletkezésére is van vagy 10 elmélet.Valójában ti magatok ellen vagytok szkeptikusok mert nem fogattok el mást mint amit belétek vertek,neveltek.Ha annyira keresnéd a választ akkor menj el egy szellemidézésre és utána alkoss véleményt.
Jó szórakozást hozzá.
Nekem nincs szuksegem szellemidezesre addig amig :
Nem tudok olyan esetrol,hogy valakinek barmilyen(lelki,fizikai,anyagi) gondja keletkezett volna abbol, mert nem hitt a szellemekben .
Mivel olyanrol viszont tudok,hogy a sajat hulyesegei miatt megbolondult, sok penzt vesztett , vagy akar balesete is lett emiatt.
Nincs bizonyithatoan pozitiv oldala ennek, viszont a negativ oldalat nem nehez bemutatni.
Hát ezzel nem értek egyet.
Tudok normális emberről is aki úgyanúgy leépült lelkileg
anyagilag,testileg pedig nem hitt ezekben a dolgokban.
Sőt még szkeptikusból lett hívőkről is hallottam.
De mondjuk abban igazad van hogy aki nem bírja testileg,lelkileg ezeket a dolgokat az ne is kezdjen bele mert mint írtad rossz következményei lesznek.Aki keres az talál.Ennyit tudok mondani.
De ne jelentsd ki ezeknek a dolgoknak a nem létezését amíg keveset tudsz róla.Ha nem akarsz utánanézni vagy megtapasztalni dolgokat mert félsz vagy nem érdekel vagy stb....az a te magánügyed.De ez nem jelenti aszt hogy nem létezik.
"Tudok normális emberről is aki úgyanúgy leépült lelkileg
anyagilag,testileg pedig nem hitt ezekben a dolgokban.
Sőt még szkeptikusból lett hívőkről is hallottam. "
Olyan szintu osszefuggeseket es erveket tudtal talalni,hogy en ugy erzem egyertelmuen meggyozte ez a tema a vilagot.
Engem nagyon
Lehet hogy nem vágtad le de én nem meggyőzni akarom az embereket ellentétben egyes emberekkel.
De ha kicsit belegondolsz leírtam aszt hogy ha nem keresel valamit persze hogy nem fogsz találni semmit.
A gyengébbek kedvéért egy példa: Ha nem mész bele a vízbe valószínű hogy nem fogsz megfulladni.Szerintem.
De valóban egyszerűbb simán leszarni és lenézni más embereket mint kicsit kikandikálni a világba.
ADOM!
Csak én érzem úgy hogy az Ezotéria Kategória 80%-a szkeptikus 10% Troll és kb 10% a valódi témával foglalkozó emberből áll?
Most őszintén! Itt ez a ma esti kérdés:
„Mitol volt az, hogy tegnap este háromszor aludtam el és háromszor álmodtam majdnem ugyan azt?”
Szkeptikusnak kell ahhoz lenni, hogy az ember mosolyogjon rajta?
De akkor ne írj oda legalább.Hagyd rá oszt kész.
Ilyeneknek én sem írok.
Tény hogy vannak itt nagy állatok is! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!