Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért jó az egyes embertársunk...

Miért jó az egyes embertársunknak hogy belép ebbe a témakörbe és másokat degradál a gyerekes hozzászólásaival?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom hogy ez a témakör azért van hogy megosszuk egymás véleményét és tapasztalatait.Erre jönnek a szkeptikusok és hülyét csinálnak mindenkiből aki ide írkál.

Hozzájuk az lenne a kérdésem hogy Tényleg nincs jobb elfoglaltságotok? Szerintem ha nem hisztek ilyenekben vagy nem értetek hozzá akkor inkább ne írjatok.

2012. jún. 29. 17:37
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
88%

szkepszis=kételkedés

Én ezt hiányolom sok kérdezőből. Nem az a baj, hogy amit valósnak gondol, nem illeszkedik a hivatalos tudományba. A baj az, ha el sem gondolkodik azon, mi lehet a való.

2012. jún. 29. 20:11
 12/31 anonim ***** válasza:

Végezzünk el egy tesztet. Az Ezotéria rovatban sok szó esik a közelgő világvégéről, a majákról, s az ő naptárukról.

Kérem szépen a téma „szakértőit” – segítés, különösen közös barátunk segítsége nélkül – írjanak néhány szót az alábbiakról:

Tollán, Popol Vuh, Ketzalkóatl, Chichen Itza, Hold piramis, Nap piramis, sziderikus ciklus, archetípusok, Wuku-naptár, Hatodik Világ, Kilencedik pokol, mitikus én.

2012. jún. 29. 20:24
 13/31 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező te magad is keresed a választ de soha de soha nem fogod megtudni

ha van gyermeked akkor 1 éves koráig nézd a szeme kisugárzását

MIT LÁTSZ??

2012. jún. 29. 22:19
 14/31 anonim ***** válasza:

No, én is kérdeznék valamit a kedves kérdezőtől, no meg a többiektől is.

Tegnap itt az Ezotérián két kérdésnél beidéztem egy, a majákkal foglalkozó könyvből, amelyben szó esik 2012. december 21-ről is.

Szerzője a téma szakértője, ugyanakkor nem vádolható meg azzal, hogy szkeptikus lenne.

Le is lett pontozva szépen. Reptoidokról nincs benne szó, meg világvégéről sem. Ez lenne vele a baj, vagy az, hogy nem a Blikk című mértékadó lapból ollóztam?

2012. jún. 30. 08:54
 15/31 anonim ***** válasza:
Gondoltam hogy lepontoznak (2. Komment), hisz egyik troll sem bírja a kritikát.
2012. jún. 30. 10:08
 16/31 anonim ***** válasza:

"Le is lett pontozva szépen.

Reptoidokról nincs benne szó,

meg világvégéről sem. Ez lenne

vele a baj, vagy az, hogy nem a

Blikk című mértékadó lapból

ollóztam?"

Az a kérdést én írtan ki, de senkit nem szoktam lepontozni. Mondtam hogy nem tartom hülyeségnek, de eleve nem hiszek a bibliai mesékben, mivel az a könyv csak egy félcmű amiből kivágták a lényeget. Olyan hülyeségeket írnak össze benne mint a bosszú álló istenek, meg pokol... Nincs pokol! Egy "isten" sokkal magasabb tudatossági szinten van ahhoz hogy egóból és ösztönből cselekedjen. És mint már említettem, nincs jö se rossz! Megtapasztalás van! A bibliában mégsem ez található, hanem hihetetlen ökörségek. Arról nem is beszélek hogy a vallás intézménye mekkora baromság... Jézus nem volt zsidó, sem keresztény! És a szavait kényükre kedvükre torzítják.

2012. jún. 30. 10:18
 17/31 anonim ***** válasza:

Azert pontoznak le,mert ertelmetlen dolgokrol irsz.

Felhozol valamit majd atmesz abba az iranyba,hogy itt megy ezerrel az anyazas, meg kotekedes.

En meg egyetlen egy temaban sem lattam pl anyazast:) Fogalmad sincs mirol irsz.

Normalis kerdesnel nem lehet trollkodni, nezd meg pl az etelek, italok temat, vagy a szoptatas ,gyerekneveles stb... Ott a kerdesek erthetoek, nincs is troll.

Itt a kerdezok egy resze kapasbol troll, a tovabba rengeteg a buta kerdezo, igy termeszetesen vonzak a hulye(de sokszor inkabb vicces) valaszokat

Probald ki egyszer,hogy ertelmes kerdest teszel fel ertelmes helyen, ertelmes valaszt fogsz kapni.

Itt ertelmetlen,vicces kerdesek vannak a valaszok is ennek megfeleloek.

2012. jún. 30. 10:24
 18/31 anonim ***** válasza:

ma 10:18

A biblia egy nevelési útmutató

lehet értelmezni

így is meg úgy is

pl: Isten lelke lebeg a vizek felett:

Aki ólvasa, az csak annyit lát a fejébe hogy egy fehér ruhás átlátszó öregember repül

hosszú szakállal.

amíg az aki tudja értelmezni ! a víz és a levegő jelentését jelenti!!

Jelenések könyve: egy tisztátlan nő egy sárkányon lovagol .

MIT JELENT AKI EZT MEGTUDJA MONDANI ELUTALOK NEKI 1000 FT OT

2012. jún. 30. 11:48
 19/31 A kérdező kommentje:

Igazatok van abban hogy az éremnek két oldala van

ez nem is baj.

Meg kell hallgatni a másik felet is.Én szeretem amikor egy kérdésemre "szkeptikusok" írnak érveket és meg is magyarázzák a saját tudásuk alapján.

De aszt nem szeretem amikor kiírom pl hogy: Láttam ma egy repülő tárgyat ami szerintem ufo volt.Látta más is?

Akkor ne irkáljatok olyanokat hogy : be voltál drogozva meg biztos egy csillám f*sz láma volt meg stb....

Ha érdekel titeket akkor normális választ adjatok ha meg nem akkor semijet.Egyébként pedig nem értem hogy ha a szkeptikusok olyan biztosak a dolgukban akkor mi miért ne

lehetnénk? Hiszen ugyan annyi könyv és dokumentum film szól mellettünk mint ellenünk....

2012. jún. 30. 13:30
 20/31 anonim ***** válasza:

A szkeptikus emberek csak abban biztosak,hogy ezekre a dolgokra nincs bizonyitek.

Az meg,hogy csinalnak par dokumentumfilmet, ufo magazint az csak arra bizonyitek,hogy csak a penz szamit:)

Pozitiv oldala nem igazan van ennek az ezoterianak az emberekre nezve.

Viszont negativat nem nehez mondani :

Josok alltal penzlenyulas

Szellemektol,ufoktol megbolondultak sokan

Szellemekt keresve balesetet szenvedo fiatalok(vonat elsodorta oket)

egyebek

Egy olyan peldat sem tudok hogy negativ esemeny tortent az eleteben azert,mert szkeptikus volt.

2012. jún. 30. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!