Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az ufok milyen társadalmi...

Az ufok milyen társadalmi berendezkedésben élnek? Náluk is kapitalizmus van, vagy kommunizmus vagy esetleg teljesen más?

Figyelt kérdés

2012. jún. 25. 11:22
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a leírásokat.
2012. jún. 26. 09:59
 12/23 anonim ***** válasza:
10%

De jókat röhögtem ezen...

Ezek az úgynevezett fajok, a Star Trekből valóak.

Na akkor, már jöhet a Babylon5, vagy a Star Wars...

2012. jún. 26. 22:17
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha komolyan gondoltad a kérdést, akkor szerintem pszichiátriai eset vagy!
2012. jún. 27. 00:28
 14/23 A kérdező kommentje:
te vagy psziciátriai eset, te kommunista!
2012. jún. 27. 08:08
 15/23 Eto Demerzel válasza:

nem lehet erre valaszolni. miert?

1. eddig nincs bizonyitek arra hogy leteznenek foldon kivuliek. azok az esetek ahol ufo-t lattak erdekesek de nem konkretumok. spekulacio.

2. az ember nem tud olyat elkepzelni amit meg nem latot. pelda: kepzeld el az en lakasomat. nagy vonalakban igen el lehet (falak, ajto, szekreny, furdoszoba, konyha, stb) mert ezek neked is megvannak, de ez nem jelenti azt hogy az en lakasom is ilyen lenne. tehat saljat tapasztalataidbol idulsz ki, saljat ismereteidbol. ami nem mervado.

hogy handasus honnan vette ezt a leirast? enyi erolvel beirhatta volna az atlantiszi tarsadalom leirast is, az legalabb dokumentalva lett volna (critias - plato)

2012. jún. 28. 07:17
 16/23 anonim válasza:

Az UFO az azonosítatlan repülő tárgy (Unidentified Flying Object) rövidítése. Nos, a repülő tárgyan nem élnek semmiféle társadalmi berendezkedésben... :D

Ha esetleg az UFO-k utasairől vagy készítőiről kérdezel, akkor nem lehet a kérdésre választ adni, mert nem tudjuk. Lehetne írni mindenféle érdekeset, szenzációsat, de a helyes és őszinte válasz az, hogy nem tzdjuk.

Még az UFO-król sem tudjuk, hogy azok micsodák, hiszen - mint nevük is mutatja - beazonosítatlanok. Vannak elképzelések, amik szerint ezek titkos amerikai fegyverek. Akkor az utasaik vagy készítőik amerikaiak. Hát az ő társadalmi berendezkedését inkább hagyjuk...

Vannak olyan UFO-k, amikről feltételezik, hogy földönkívüli értelmes lények (EBE) járművei. Ismerjük el: alig tudunk róluk valamit. Lehet, hogy ezerféle van, és mindegyik félének más a társadalmi berendezkedése. Még nagyon homályosak (és részlegesek!) az információk, tehát erről se nagyon írjunk szerintem.

Egyes UFO-k még ismeretlen természeti jelenségek is lehetnek. Ezeknek megintcsak nincsenek társadalmi berendezkedései.

Továbbá számos elmélet létezik az UFO-kkal kapcsolatban, lehet, hogy egyik sem igaz, de lehet, hogy mind igaz (UFO-ja válogatja); szerintem a kérdés akkor is megválaszolhatatlan.

Persze filozofálni lehet rajta (akár gúnyoljuk a válaszadókat, akár nem), elmélkedni lehet rajta, és találgatni is lehet...

Érdekes téma.

2012. jún. 29. 09:43
 17/23 anonim válasza:
Egyszer beszélgettem egy annunakival. Ő azt mondta, hogy náluk nincsen semmi ilyen, hogy társadalmi berendezkedés. Csak a hámozott szőlőt eszik napestig, és egymás nemi szervét szopkodják, amíg arany van a Földön. De lehet, hogy eltitkolt valamit.
2012. jún. 30. 04:33
 18/23 kisslaca válasza:
a rendszerváltásig KOMMUNIZMUS volt...Ma már DEMOKRÁCIA van!
2012. jún. 30. 08:36
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem is tudom, mikor elraboltak nem volt időm megfigyelni :D
2012. júl. 1. 20:27
 20/23 KJUsul ***** válasza:

Kezdjük az alapoknál! UFO= Unidentified Flying Objects vagyis Azonosítatlan Repülő Tárgyak.

Esetleges idegen lények. Nem kell túl nagy ész ahhoz, pláne nekünk akik már éltünk kommunizmusban is és kapitalizmusban is, hogy eljussunk megfelelő következtetésre.

Ha azt a kapitalizmust, és az a kommunizmust vesszük alapul amelyben éltünk, egyértelmű, hogy bármely civilizáció amely e társadalmi formában él 1-2 száz évnél tovább az kihal, és soha a büdös életben nem épít csillagközi űrhajót - már csak azért sem, mert aki így akar élni az egyszerűen idióta......

2012. júl. 2. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!