Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek ez valódi?

Szerintetek ez valódi?

Figyelt kérdés

Ha ez nem valódi akkor elég jól megcsinálták.

De szerintem 90% hogy valódi!

http://www.youtube.com/watch?v=QDIF-ZwJbF0

2012. jún. 24. 20:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
én még mindig csak azt mondom, hogy minket ezek hoztak erre a bolygóra valamikor, és azóta csak vizsgálgatnak, és azt gondolják, hogy még nem értünk meg arra, hogy megmutassák magukat a nagyközönségnek
2012. jún. 25. 23:31
 12/23 anonim ***** válasza:
Bizonyos források szerint kering a légterünkben egy 250 km-átmérőjű UFO, melynek kizárólagos feladata a bolygó légkörének tisztántartása, melyet folyamatosan tönkre teszünk.
2012. jún. 26. 07:59
 13/23 anonim ***** válasza:

Nehéz megmondani a mai világban hogy mi eredeti és mi nem.

Én gyakran láttam általam megmagyarázhatatlannak vélt repülő tárgyakat az égen.Hasonlókat mint a videón.Egyszer mi is levideóztunk egy ilyen dolgot.Ezért hiszek ezekben és úgy gondolom hogy nagyon is léteznek!Talán közelebbi is a kapcsolat mint sokan gondolnák.

De azért az utolsónak üzenném hogy ez elég elképzelhetetlen amit állít.Sok ember figyeli az eget különböző távcsövekkel még én is szoktam havernál csillagászati távcsővel de azért egy 250km átmérőjű űrhajót csak észre kellett volna venni már valakinek.

2012. jún. 26. 10:05
 14/23 A kérdező kommentje:
Megvizsgálhatná valaki!De én még mindig 90% ot adok hogy valódi.Egyébként több helyről is vették ezen a napon mikor készült a videó.Ami számomra furcsa hogy a tv-ben is benne volt.!
2012. jún. 26. 23:26
 15/23 anonim ***** válasza:

mythos.

Igazad lehet valamilyen szinten. Logikusan is hangzik, de ha igaz lenne ez a forrás a nagy méretű űrhajóról, akkor sem hiszem hogy számunkra látható olyan technikájuk csak lehetne mely láthatatlanná teszi.

2012. jún. 27. 06:54
 16/23 anonim ***** válasza:
Lehet...Legalábbis én nagyon szeretném ha sok állításról kiderülne hogy igaz.
2012. jún. 27. 09:27
 17/23 henrik a jo tanacsos válasza:
ez igaz kell legyen
2012. júl. 10. 06:32
 18/23 anonim ***** válasza:
Meggyűrűzött madarak fémgyűrűjéről tükröződik vissza a fény.
2012. júl. 10. 11:25
 19/23 A kérdező kommentje:

Utolsó hozzászóló.

Te egy akkora idióta vagy hogy az már fáj!

Egy kis sz*r madarat nem lehet olyan messziről látni!

Ennyi agyad nincs te szerencsétlen!

2012. júl. 11. 16:44
 20/23 anonim válasza:
meteorit
2012. júl. 13. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!