Szerintetek ez valódi?
Ha ez nem valódi akkor elég jól megcsinálták.
De szerintem 90% hogy valódi!
http://www.youtube.com/watch?v=QDIF-ZwJbF0
Valódi, vagy sem, nem tudom.
Csak azt nem értem, hogy ha ilyen fejlett technológiával rendelkeznek, akkor mi a céljuk azzal, hogy fényes nappal itt röpködnek felettünk? Ha rossz szándékúak, akkor ezzel a technikával valószínűleg el tudnának pusztítani minket, ha jó szándékúak - és már ide jöttek észrevetetni magukat - miért nem fedik fel a kilétüket. Mire ez a macska-egér játék? :D
"csak mellékesen, benne volt a fókuszban is"
És ez - mellékesen - bizonyít valamit is?
Az semmitsem bizonyit hogy benne volt a tv-ben is..
Csoda hogy benne volt a tv-ben..Pedig a TV eléggé szabájzott dolog
Ezek nem reptoid űrhajók, ezek szürke űrhajók.
És nem macska-egér játék, egyszerűen semmi értelmét nem látják, hogy minden emberrel felvegyék a kapcsolatot.
Bőven elég nekik a legbefolyásosabbakkal tartani a kapcsolatot, általuk mindenkire hatással vannak.
Egyértelmű hamisítvány.
1/Ha jobban megfigyeled a felvételt, van egy rész, ahol a vékony felhő mögé bekúszva azonnal eltűnik a tárgy, pedig annyira fényes, hogy ott még látszania kellene. Unatkozó hülyegyerekek csinálnak ilyet CGI technikával.
2/Ha egy ilyet veszel fel, akkor nem a járókelőkre fogsz svenkelni a kameráddal többször is, ahnem magára az eseményre.
3/Ha létezik egy olyan fejlett szupercivilizáció, amelyik képes lenne idejönni, többmillió fényév távolságból akkor nem London felett fognak bújócskát játszani, ki és bebújva a felhő mögül. Persze...
4/Ugyan mi a búbánatos veres lópatkónak jönne ide bárki is a Kozmoszból? Mit tudunk neki felmutatni? Öt és fél milliárd nyomorgó szerencsétlent és egy szétrombolt, szétszennyezett bolygót. Nagy a valószínűsége, hogy a Naprendszer az "elkerülendő" címkével szerepel az idegen csillagtérképeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!