Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért írják tele a szkeptikuso...

Miért írják tele a szkeptikusok az ezotéria rovatot?

Figyelt kérdés
Számtalanszor olvasni itt, a válaszok túlnyomó többsége már egyre inkább olyan alacsony színvonalú, köszönhetően a trolloknak és a szkeptikusoknak, akik ilyen válaszokat adnak szinte minden értelmes, normális kérdésre, hogy ez biztosan nincsen, ufók sincsenek meg szellemek sem, ő ugyan nem olvasott semmitsem a szakirodalomban, de tudja hogy semmi sincsen. Vitatkozni sem lehet velük, mert állandóan normális vita helyett, amit ugye nem tudnak szakirodalom olvasás hiányában, csak ugyanazt ismételgetik hogy nincsen, de akkor miért járnak ide ? Miért válaszolnak ide ?
2012. jún. 22. 22:15
1 2 3 4 5
 11/41 Pietrosol ***** válasza:
62%

Szia!

A kétkedés és a vak hit nem sokban különbözik egymástól,ha nincs mögötte valódi megtapasztalás!Magam vakon hittem a materializmusban és azt gondoltam,hogy amit nem tud a tudomány bizonyítani az nem létezik!Aztán rájöttem,hogy bizonyos témaköröket a tudomány tabutémának tekint és ezeket egyszerűen bagatellizálja!

A kétkedést nagyon fontosnak tartom,mert e nélkül vakon elhinnék mindent,de ha megmaradnék csupán a kétkedésben,saját magam köré húznék falakat!

Nem az visz előre,ha csuklóból elvetek valamit!Foglalkozom a témával elméletben,majd a megszerzett ismereteket átültetem a gyakorlatba!Ez,az esetleges kudarcok ellenére is többet ér,mint a próba nélküli tagadás!Bizonyos témákkal én sem foglalkozom,de ma már ki merem jelenteni,hogy az agykontroll,mágia,álom-valóság összefüggések bizony léteznek és a 3D-ben realizálódnak!Persze sokat rontanak a helyzeten az ezo-tv nevű bolond üzemben dolgozó pénzkeresők!

Egyébként nem annyira misztikus dolgok ezek,mint ahogy azt egyesek sugallják!Egyszerűen átjárók a szellemi és anyagi világ között!

2012. jún. 23. 08:21
 12/41 anonim ***** válasza:
11%

A szkeptikusok tönkretesznek mindent itt. Aki nem hisz az ufokban és a szellemekben az menjen máshová. Nyisson egy anti szellem és anti ufo oldalt valahol és ott élje ki.

Igenis léteznek szellemek és ufok is! Több milllióa tehető a szellem és ufo szemtanúk száma!

2012. jún. 23. 08:56
 13/41 anonim ***** válasza:
36%

Mert a frusztált nyugdíjasok, maguknak okosnak hisző átlagnak nincs jobb dolguk mint tele szemetelni az oldat a benyögéseikkel....

Pedig más értelmes hobbit is találhatnának.. Például a gyakorikérdesek fórum kuckolása helyett kimehetnének a levegőre kicsit relaxálni... akkor talán tisztán gondolkodnának.

És igazából pont ezen trollok miatt nem jó ténylegesen a gyakorikerdesek.hu

Tele van ilyen szekptikus és provokáló trollokal az oldal. És sajnos ezért is jóval kevesebben írnak azok akik tényleg értenek a témához, kérdéshez.

2012. jún. 23. 09:26
 14/41 anonim ***** válasza:
0%

A trollkodás és a véleményilványitás nem egy és ugyanaz.....

Itt pedig inkább troll van mint vélemény.

Ha a gyakorikerdesen feltesznek egy kérdést a "válaszolók" 90%-ka benyögő troll. 1% sablon szkeptikus és a mardék jó esélyel olyan beírások ami tényleg hozzáértőtöl van.

De egyébként ez nem csak az ezoteréiára vonatkozik hanem az egész oldalra.

2012. jún. 23. 09:34
 15/41 anonim ***** válasza:
57%

Ha nincs annyi eszetek, hogy külön tudjátok választani a trollokat az értelmes kétkedőktől, az rólatok állít ki szegénységi bizonyítványt. Ha nincs annyi eszetek, hogy belássátok, nem feltétlenül helyes a hitetek, ugyancsak. El kéne már fogadni, hogy attól, hogy elhiszel valamit, még nem lesz valós, és nincs jogod elvárni másoktól, hogy elfogadják. Az értelmes szkeptikusok meg a jelek szerint nagyságrendekkel több szakértelemmel rendelkeznek bármiről, mint ti, a sok 12 éves, fantazmagóriákban élő éretlen kisgyerek. Azért írunk ide, hogy belássátok, tévedtek. De legalábbis hogy egy másik szemszöget is megismerhessetek.

(indikátorkérdés...)

2012. jún. 23. 09:50
 16/41 anonim ***** válasza:

Szkeptikus egy vallás inkább, vicces pont ezért, hogy hitről beszélsz.... nincs köze az értelemhez... Állatlábban szellemileg fejletlen emberek a szkeptikusok ( tsz a kevés kivétel) akik ragaszkodnak az anyagi, illuzió világhoz és ezért troll módjára mindenre ellenkeznek ami a valóság lehet. Nem elítélendő de azért tájékoztatás képen közlöm.

És mégegyszer mondom kevés az olyan szkeptikus aki értelmesen hozzátud szólni. ( sajnos a mesterséges butitás is közre játszik)

Más téről az ezoteria oldalon is van sok hülyeség, hiszékeny ember.

De pont ezért kérdeznek az emberek, hogy a hozzáértők válaszóljanak. Erre mit kapnak trollokat, nem hozzáértő szkeptikusokat, és olyan embereket akik csak olvasnak elméleteket de sosem tapasztalták azt amiről beszélnek...

Például a vonzás törvényéről sok félreértelmezés és hülyeség is terjeng, főleg a használatáról. Meg maga a vonzás törvénye tény.

Én pedig csak akkor beszélek valamiről ha tapasztalatom, hozzáértésem is van hozzá. Ebben a tekintetben mind kettő van.

De én se tudok mindent viszont nem ellenségesen állok hozzá az "új dolgokhoz"hanem kutatom keresek, és a tapasztalataimat összevetem a leírtakat stb. Ez a fejlett gondolkodás alapja.

2012. jún. 23. 10:16
 17/41 anonim ***** válasza:
Ha a szkepticizmust (és ezzel karöltve a tudományt) vallásnak hiszed, akkor nagyon, de nagyon nem érted, miről van szó. Még csak nem is hasonlít semmiféle vallásra, olyan módszerei vannak, teljesen egyedi módszerei vannak, amiben a szubjektív hitet és meggyőződést a lehető legminimálisabbra akarják redukálni. Így meg nem is lehet vallás.
2012. jún. 23. 10:22
 18/41 anonim ***** válasza:

ez kimaradt:

"nincs jogod elvárni másoktól, hogy elfogadják."

Ilyet szerintem senki nem írt.

De ha nem értesz a témához, nem volt még tapasztalatod akkor inkább ne szólj hozzá.

1. Mert csak lejáratod magad, hogy mennyire buta vagy.

2. rombolód a témát.

2012. jún. 23. 10:24
 19/41 anonim ***** válasza:
0%

Jah abban hiszel, hogy ez racionális tudomány :DD

"szkeptisták" mind többnyire ugyanúgy viselkednek, megvannak a "papjai" ugyanúgy béégetnek mint az egyházban a nyáj.

Könyveket buják mint a bibliát ( tehát mások gondolatait veszik ténynek)

Ez pedig azt jelenti, hogy nem képesek jelenlegi állapotukban öngondolkodni = Vallás, szellemileg fejletlenség.

2012. jún. 23. 10:29
 20/41 anonim ***** válasza:

bocsánat ezt elírtam:

Mert maga a vonzás törvénye tény, csak az emberek nem tudják használni.

2012. jún. 23. 10:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!