Miért írják tele a szkeptikusok az ezotéria rovatot?
Szia!
A kétkedés és a vak hit nem sokban különbözik egymástól,ha nincs mögötte valódi megtapasztalás!Magam vakon hittem a materializmusban és azt gondoltam,hogy amit nem tud a tudomány bizonyítani az nem létezik!Aztán rájöttem,hogy bizonyos témaköröket a tudomány tabutémának tekint és ezeket egyszerűen bagatellizálja!
A kétkedést nagyon fontosnak tartom,mert e nélkül vakon elhinnék mindent,de ha megmaradnék csupán a kétkedésben,saját magam köré húznék falakat!
Nem az visz előre,ha csuklóból elvetek valamit!Foglalkozom a témával elméletben,majd a megszerzett ismereteket átültetem a gyakorlatba!Ez,az esetleges kudarcok ellenére is többet ér,mint a próba nélküli tagadás!Bizonyos témákkal én sem foglalkozom,de ma már ki merem jelenteni,hogy az agykontroll,mágia,álom-valóság összefüggések bizony léteznek és a 3D-ben realizálódnak!Persze sokat rontanak a helyzeten az ezo-tv nevű bolond üzemben dolgozó pénzkeresők!
Egyébként nem annyira misztikus dolgok ezek,mint ahogy azt egyesek sugallják!Egyszerűen átjárók a szellemi és anyagi világ között!
A szkeptikusok tönkretesznek mindent itt. Aki nem hisz az ufokban és a szellemekben az menjen máshová. Nyisson egy anti szellem és anti ufo oldalt valahol és ott élje ki.
Igenis léteznek szellemek és ufok is! Több milllióa tehető a szellem és ufo szemtanúk száma!
Mert a frusztált nyugdíjasok, maguknak okosnak hisző átlagnak nincs jobb dolguk mint tele szemetelni az oldat a benyögéseikkel....
Pedig más értelmes hobbit is találhatnának.. Például a gyakorikérdesek fórum kuckolása helyett kimehetnének a levegőre kicsit relaxálni... akkor talán tisztán gondolkodnának.
És igazából pont ezen trollok miatt nem jó ténylegesen a gyakorikerdesek.hu
Tele van ilyen szekptikus és provokáló trollokal az oldal. És sajnos ezért is jóval kevesebben írnak azok akik tényleg értenek a témához, kérdéshez.
A trollkodás és a véleményilványitás nem egy és ugyanaz.....
Itt pedig inkább troll van mint vélemény.
Ha a gyakorikerdesen feltesznek egy kérdést a "válaszolók" 90%-ka benyögő troll. 1% sablon szkeptikus és a mardék jó esélyel olyan beírások ami tényleg hozzáértőtöl van.
De egyébként ez nem csak az ezoteréiára vonatkozik hanem az egész oldalra.
Ha nincs annyi eszetek, hogy külön tudjátok választani a trollokat az értelmes kétkedőktől, az rólatok állít ki szegénységi bizonyítványt. Ha nincs annyi eszetek, hogy belássátok, nem feltétlenül helyes a hitetek, ugyancsak. El kéne már fogadni, hogy attól, hogy elhiszel valamit, még nem lesz valós, és nincs jogod elvárni másoktól, hogy elfogadják. Az értelmes szkeptikusok meg a jelek szerint nagyságrendekkel több szakértelemmel rendelkeznek bármiről, mint ti, a sok 12 éves, fantazmagóriákban élő éretlen kisgyerek. Azért írunk ide, hogy belássátok, tévedtek. De legalábbis hogy egy másik szemszöget is megismerhessetek.
(indikátorkérdés...)
Szkeptikus egy vallás inkább, vicces pont ezért, hogy hitről beszélsz.... nincs köze az értelemhez... Állatlábban szellemileg fejletlen emberek a szkeptikusok ( tsz a kevés kivétel) akik ragaszkodnak az anyagi, illuzió világhoz és ezért troll módjára mindenre ellenkeznek ami a valóság lehet. Nem elítélendő de azért tájékoztatás képen közlöm.
És mégegyszer mondom kevés az olyan szkeptikus aki értelmesen hozzátud szólni. ( sajnos a mesterséges butitás is közre játszik)
Más téről az ezoteria oldalon is van sok hülyeség, hiszékeny ember.
De pont ezért kérdeznek az emberek, hogy a hozzáértők válaszóljanak. Erre mit kapnak trollokat, nem hozzáértő szkeptikusokat, és olyan embereket akik csak olvasnak elméleteket de sosem tapasztalták azt amiről beszélnek...
Például a vonzás törvényéről sok félreértelmezés és hülyeség is terjeng, főleg a használatáról. Meg maga a vonzás törvénye tény.
Én pedig csak akkor beszélek valamiről ha tapasztalatom, hozzáértésem is van hozzá. Ebben a tekintetben mind kettő van.
De én se tudok mindent viszont nem ellenségesen állok hozzá az "új dolgokhoz"hanem kutatom keresek, és a tapasztalataimat összevetem a leírtakat stb. Ez a fejlett gondolkodás alapja.
ez kimaradt:
"nincs jogod elvárni másoktól, hogy elfogadják."
Ilyet szerintem senki nem írt.
De ha nem értesz a témához, nem volt még tapasztalatod akkor inkább ne szólj hozzá.
1. Mert csak lejáratod magad, hogy mennyire buta vagy.
2. rombolód a témát.
Jah abban hiszel, hogy ez racionális tudomány :DD
"szkeptisták" mind többnyire ugyanúgy viselkednek, megvannak a "papjai" ugyanúgy béégetnek mint az egyházban a nyáj.
Könyveket buják mint a bibliát ( tehát mások gondolatait veszik ténynek)
Ez pedig azt jelenti, hogy nem képesek jelenlegi állapotukban öngondolkodni = Vallás, szellemileg fejletlenség.
bocsánat ezt elírtam:
Mert maga a vonzás törvénye tény, csak az emberek nem tudják használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!