Mi fog történni 2012. december 21. -én? Jönnek az UFO-k?
Figyelt kérdés
Jönnek az UFO-k, vagy meteroit csapódik be a földbe? Vagy van még valami más lehetőség, hogy mi fog történni? Lehet, hogy földrengés lesz?2012. jún. 22. 21:32
11/23 anonim válasza:
12/23 anonim válasza:
Az ősi maja hit szerint az Ötödik Világot, amiben ma élünk, egy földrengés fogja elpusztítani.
De az egy mítosz, a valóság az, hogy nem történik majd semmi, jön a karácsony.
13/23 anonim válasza:
majd jönnek az ufók és megdugnak
14/23 anonim válasza:
azért csaptak ilyen nagy hű-hót ebből a napból,mert akkor lesz a dédimamám pontosan 80éves.(:
17/23 anonim válasza:
Le lehet szállni a szülinapom előestéjéről! Mert ha földönkívüliek jönnek ha világvége, pitsán rúgom ha elbaxa a bulimat! :@
18/23 sertéspörkölt válasza:
Elég nagy faxság hogy a maják nem csinálták 2012-nél tovább a naptárat,mert némelyik telefonban például 2200-ig is van meg 3000-ig úgyhogy akkor igazodjunk például egy Nokiához? Ez elég nagy hülyeség.
19/23 anonim válasza:
Nem mostani kérdés, de azért leírom :). Szerintem annyi van a dolog háta mögött, hogy az olyan embert, aki fél ( jelen esetben a világ végétől ), könnyebb manipulálni! Ilyen világban pedig, nem egy utolsó szempont az emberek irányítása, ahol már minden a hatalomról szól. De ez csak az én véleményem.
20/23 anonim válasza:
Állítólag 89 vallás jósolta, hogy pont ezen a napon fog világvége következni, azonban szinte mindegyik különböző módon jósolja azt...
De fő oka az, hogy a maják lusták voltak tovább csinálni a naptárat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!