Hunika kérdése:
Tudja-e valaki, hogy valójában léteznek-e UFO-k?
Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 16:21
21/23 Tom Benko válasza:
@handasus: Én is sokat olvasok, beszélgetek másokkal és már elég régóta nálam okosabbak előadásait hallgatom. Tudom, hogy senki nem mutatott még fel bizonyítékot a földön kívüli élet létezése mellett, sem ellen. Sőt, azt is tudom, hogy aki állít, az bizonyít.
22/23 Lilith1994 válasza:
Léteznek mert nem csak mi vagyunk egyedül ez tuti. Olvastam is hogy van egy bolygó, és sokszor akkora mint a mi drága földünk... és azt mondják hogy ott valószínűleg van élet. Nem UFO hanem földön kívüli létforma. És azt is olvastam hogy a maják voltak lényegében az idegenek, és hogy a maják elvileg az atlantisziak leszármazottjai. szóval elvileg ők vissza térnek majd.
23/23 Tom Benko válasza:
Hű, micsoda érvek! Meg kell hajoljak előttük... a röhögéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!