Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tudja-e valaki, hogy valójában...

Hunika kérdése:

Tudja-e valaki, hogy valójában léteznek-e UFO-k?

Figyelt kérdés

2012. jún. 20. 16:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

igen tudom, hogy léteznek, eggyel már találkoztam-nem olyan ufo volt mint amire ti gondolnátok előre.

Nem nagy szemű volt, nem hasonlított másra csak a humán jelegre, mint ha felvette volna az emberi alakot.

De erről nem beszélnék.

Láttam privát videokat, amiket nagyon kevés ember látott eddig, talán ha 3 ember látta.

A videon egy idegen lény volt látható, kristály tiszta volt a kép, a idegen lény nagyszemű volt.

Remélem segítettem.

2012. jún. 24. 13:12
 12/23 anonim ***** válasza:
MEgmutatod a videóót?:D
2012. jún. 24. 16:28
 13/23 anonim ***** válasza:

A videot nem tudom megmutatni, az indavideora töltötte fel az ismerősöm és csak jelszóval lehetet belépni a videó megtekinétésére, miután megnéztem a videot, utána más jelszót adot neki, azota én sem láttam.

Amit mondok igaz, nem kitaáláció fikció-nem is vicces kedvemben mondom ez.

-szeretném hogy ha tudnátok azokat a dolgokat amiket én is tudok, és amiket tudnotok kell!

Remélem segítettem.

2012. jún. 24. 19:16
 14/23 Tom Benko ***** válasza:
Ah, a klasszikus UFO-érvelés... Éde ecsém, ha adsz egy linket, akkor fel is lehet törni a jelszavat.
2012. jún. 24. 22:09
 15/23 anonim ***** válasza:

A videot is letörölte!

figyelj ide, én nem hazudok.

több mint 8 éve foglalkozom az ufo észlelésekkel -az idegenek létezésével.

rengeteg emberrel beszélgettem, kanadától kezdve egészen a távol keleti országokban élő emberekkel.

az én nevem diator, ha beírod a keresőbe ezt a nevet , itt a gyk-én akkor nagyon sok találatot fog kiadni.

Amiről nem tudom, hogy igaz-azt kifejtem hogy nem AZ!!!

Amiről tudom, hogy igaz---arról kifejtem hogy IGAZ!

remélem segítettem.

2012. jún. 24. 22:36
 16/23 Tom Benko ***** válasza:
Az én nevem meg Tom Benko, és ha rákeresel itt a gyk-n, szintén sok találatot fogsz kapni. Nekem pedig nem elég kijelenteni, nekem bizonyítani kell. Tudsz felmutatni bizonyítékot?
2012. jún. 25. 08:16
 17/23 anonim ***** válasza:

Hívd fel a 198-at!

Ott még azt is tudják, hogy mi a szösz!

Egy ilyen UFO kérdésre kapásból lökik a választ!

2012. jún. 25. 08:21
 18/23 anonim ***** válasza:
a bizonyitékok amiket láttam, nem tudom felmutatni , mivel nem az én tulajdnomban van és én is csak egyszer láttam
2012. jún. 26. 15:13
 19/23 Tom Benko ***** válasza:
@handasus: Innentől nem tudlak komolyan venni...
2012. jún. 26. 15:18
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem kell komolyan vened, jobban szeretem ha diatornak hívnak, de a handasus is jó!

Én kérek mindenkit, hogy amiket mondok ne vegye igazinak, ne vegye valósnak!

Én másoktól informálódok , sokat olvasok és beszélgetek emberekkel akik többet tudnak nálam!

Nem tudom az igazságokat, De azt tudom hogy van földönkivüli élet, olyan civilizációk amik nem emberiek! Ezek a civilizációk éteznek! Állíthatom, hogy ebben az utolsó állításomban nem hazudok és csak is az igazat mondom!

2012. jún. 26. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!