Mit lehet tenni, ha megörült a szomszédom?
Minden nap átdob valami hülye kis magnó szerü szerkezetet a kertünkbe. Rákérdeztem egyik nap, hogy miért, mire azt válaszolta, hogy gyanítja, hogy UFO-kat rejtegetünk.
Hát ez az ember nem normális. Hogyan állítsam le? Törjem össze a szerkentyüjét?
Bocs, nem akarok egyből beléd kötni...de UFO-kat elég nehezen rejtegethettek, ugyanis az még mindig nem az űrlény szinonimája.
UFO-Unidentified Flying Object (azonosítatlan repülő tárgy).
Amúgy én megmondanám a pappernek, hogy ne dobálja át a szerkentyűjét, mert feldühíti vele az űrlényeket és ha felhúzzák magukat, leigázzák a Földet.
L/25
Adj esélyt a másik lehetőségnek is. Sokkal több ideje van, mint neked, lehet olyan dolgokat is látott, vagy rájött, amire te nem, néha kívülállóként könnyebb.
Lehet, hogy tényleg ufókat rejtegetsz, csak rövidhullámú rádióhullámokkal interferálják az agyhullámaidat, és nem is tudsz róla, esetleg csak a tudatalattidban.
Lehet, hogy ő tudja jól, és segíteni akar, te meg nem hagyod. :)
Egyébként meg nem kell összetörni a kütyüjét, csak szedd össze. Vagy dobd ki. Úgyis megunja, ha a negyvenedik magnót kell megvennie, csak hogy átdobhassa hozzátok.
Annyira senki nem hülye, hogy erre költse a nyugdíját.
Majd meglátod, ha sok pénzbe fog kerülni a hobbija, egyből észhez tér.:)
De aranyos lehet a bácsi :3
Amúgy meg fotózz már le egy ilyen "magnót" kíváncsi vagyok rá. Beszélgetnék ezzel a bácsival, tuti érdekes dolgokat tudna mondani, még ha nem igazak is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!