Na, szkeptikusok ehhez mit szóltok? A mexikói hadsereg elismerte az UFÓK létét!
Kedves mese rajongó !
Olvastam kérdésedet és látom még a mesék világában élsz!
Csak annyit szeretnék mondani hogy én szerintem létezhetnek UFOk az az azonosítatlan repülő tárgyak de hogy űrlények az kizárt :D Tehát elismerem én is az azonosítatlan repülőtárgyak jelenlétét :D
Azért nem kell mindent elhinni,amit a Youtube-on látsz!
Nyilván itt vannak már rég köztünk és már rég meg is történt a kapcsolatfelvétel,de azt nem hinném,hogy így a nyilvánosság elé tárnák ezeket a dolgokat.Gondolj csak bele! Alapjaiban omlana össze a vallás és minden más amiben eddig hittek az emberek,tömeghisztéria törne ki nyilvánvalóan,mert mindenki a leigázástól tartana.
Nem fogják bejelenteni ezeket a dolgokat és főképp nem a neten teszik közzé! Még annyira messze állunk szellemileg,hogy meg tudjunk bírkózni egy ekkora megrázkóttatással.Szóval nyilvánvaló,hogy léteznek,de ez a link már kevésbé az....
"Akkor sem hiszed, el ha tudományos akadémia jelenti ki pl csehországban"
Hát, azt kétlem hogy a youtubon tennék ezt közzé :)
Esetleg egy Mexikói kormányportál link?
32: A mindenkibe én is beletartozom. Bár rohanó világunkban már ez sem biztos.
Én ezt írtam, csúnyán le lett húzva:
„Ufók léteznek, s ez soha nem is volt vita tárgya, amióta ezt a fogalmat bevezették. A dilemma csupán az, hogy a nem azonosított repülő szerkezetek között akad-e nem publikált, titkos kutatások során kifejlesztett földi haditechnika, illetve nem földi eredetű űrjármű.
Az is nagy kérdés, hogy ha a Földön kívül is van élet, annak milyen a megjelenési formája, bírnak-e az élőlények értelemmel, az milyen szintű, s hogy emberszerűek-e.”
Nagyon érdekelne, hogy miért, de ez legyen az én bajom.
Igazad van, hogy nagyon keveset tudunk a világról. De hát ez az igazság nem a te igazságod, mint ahogyan az én igazam sem a sajátom. A reptoidozóké, görényemberezőké, s azt ezt tagadóké sem.
Amíg egyik szavunk jelentését egy másikkal kell megértetnünk, megértenünk, addig örök ellentmondásban leszünk. Mi az hogy ufó? Nem azonosított repülő tárgy. Mi az, hogy tárgy? Hát olyan, ami nem él, s nem fordul elő a természetben. Mi az, hogy természet?
Soha nem jutunk előbbre. Így nem.
Balgaság azt állítani, hogy egészen biztosan csak mi, földi emberek bírunk értelemmel. Hopp, hopp! Mi az, hogy értelem? Az állatoknak is meg van a „magukhoz való eszük”. Látjuk, természetes környezetükben, vagy kísérletek során, hogy igenis rendelkeznek valamilyen intelligenciával. Talán a papucsállatka nem. Bár…
Kerestük istent, de eddig sehol nem találtuk. Sem hegytetőn, sem a mélyben, sem erdőben, sem pusztaságon, sem az őrben, sem a Föld középpontjában. Isten egykor itt járt küldöttei valójában egy távoli világból jött emberszerű, értelmes lények? Talán igen. De akkor isten nem is a világ felett áll, hanem csak egy idegen hatalom ura?
A hegyre fel tudunk menni, de nem találtuk ott Zeuszt. Az űrben áthidalhatatlan nagy távolságok vannak. Nem tudunk lakott helyre eljutni, s ide sem jöhet senki. A fénynek is roppant sok időre van szüksége, amit megközelíteni sem lehetséges.
Erre kitaláltuk a féreglyukat. Ami persze csak szimbolikus, mint az atom szerkezetének leírása. No azon jönnek az idegenek. S talán egyszer mi is majd azon fogunk közlekedni. Előbb, mint a 4-es metróval.
Én a magam eszével, a másoktól szerzett vélt vagy valós tudásom alapján azt mondom, hogy a hiszem ha látom csökönyössége épp olyan hiba, mint kritikátlanul elfogadni bármi misztikus dolgot, mert valaki látott, gondolt, hallott olyasmit, amelynek mibenlétét nem ismerjük.
Látom magam előtt, ahogy a mexikói kormány ülésezik, a hadsereg főparancsmokai pedig talpig kitüntetésben ott ücsörögve elmélkednek: Feltegyük ezt a felvételt egy fénylő nem tudjuk miről a youtube-ra vagy nem?
Ez az igazi komoly államközi probléma.
Nem tudom honnan veszitek sokan , pl a 32es hogy a szkeptikusok csak konokul tagadnak és szűk látókörűek?
Mondta bárki is hogy máshol nincs értelmes élet? Ha keresnél se nagyon találnál olyat aki ezt állítja, a magukat szkeptikusnak tartók között.
Amiben kételkedünk, az az hogy az értelmes lények itt járkálnak a földön. Mert ennek a ég világon semmi értelme, hogy a tudtunk nélkül itt bújócskázzanak. Nem gyanús senkinek hogy minden tele van hamisítványokkal, és hogy akár csak 1 megfelelően hiteles ufóészlelésnek is dollár milliárdos hír értéke lenne? A hülye dokumentum-fikció filmek meg a babonás alja-média minden bőrt lehúz erről a témáról.
Én lennék a legboldogabb ha még életembe történne valami, felfedeznénk egy lakott bolygót, vagy felvennék velünk a kapcsolatot.De erre szinte semmi esély nincs. Hiszen egy szempillantásnál is kevesebb ideje létezünk egy számunkra felfoghatatlan méretű univerzumban. A jelenlegi ismereteink szerint az élet elég gyakori lehet, de ez egy paradoxon mert akkor már réges-régen be kellett volna népesítenie a galaxist számunkra észrevehető módon.
Eléggé otthon vagyunk már a fizikában. Megint csak azt tudom mondani hogy általában a szkeptikusok is egyetértenek azzal hogy fog még változni jelentősen a világról alkotott képünk. Viszont aki úgy gondolja (valami jutub videótól feltüzelve) hogy minden amit az emberiség elért és tud csak egy "hamis kártyavár", azt csak sajnálni tudom a hiányos ismeretei és logikája miatt. Legalább ilyen szintű csúsztatások kellenek ahhoz hogy valaki beegye manapság hogy magasan fejlett értelmes lények itt bohóckodnak a búzában és a felhők között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!