Na, szkeptikusok ehhez mit szóltok? A mexikói hadsereg elismerte az UFÓK létét!
Ugyan miért jelentettél? Én csak leírtam mit mondanak a videóban. Nem vagyok szkeptikus, de te túl buzgó vagy.
Nem tudnak mit kezdeni ezekkel a jelenségekkel, vannak és kész. Az hogy elismert a mexikói hadsereg egy hivatalos katonai felvételt és a nyilvánosságra is! került egy politikai fogás. Mexikóban is több ezer ilyen jelenség dokumentálva van, de ez ebben különbözik.
Nem látsz a dolgok mögé.
Semmit nem tudnak megállapítani ezekről, sőt ezeket jobban kivizsgálnák fele lehet valami ritka természeti jelenség.
De igen ott a másik fele a többi videónak, egyszerűen nincs min elindulni.
Már megbocsáss, de te viselkedsz úgy mint egy idióta.
Szerinted az első ilyen eset, hogy hivatalos szervek dokumentáltak ilyen eseteket?
Vagy akár repülőgép pilóták, irányítóközpont, hadsereg pilótái és stb.?
Ja csak ezek 90%-a nem lát napvilágot, vagy nem erősítik meg. Esetleg felső utasításra, vagy nem akarnak játszani a munkájukkal. Olyan helyzetek is vannak amikor csak egy dokumentáció lenne, amivel nem tudnának elszámolni a feletteseknek és így tovább. Nem éri meg foglalkozni vele, akinek a munkája nem érdekelt ilyen téren.
„Az 1,4,5,9,10,13,16,17,18,19-es választ jelentettem mint értelmi fogyatékos megnyílvánulást.”
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
megnyilvánulás rövid i barátom!
A sorozatlövéseden jót derülhetett a moderátor. ;-)
Azt tudtad, hogy a mexikói hadsereg elismerte, hogy a katonái néha ebédelni szoktak, s ezt a cseh tudományos körök sem cáfolták? Mi több, én sem.
Ufók léteznek, s ez soha nem is volt vita tárgya, amióta ezt a fogalmat bevezették. A dilemma csupán az, hogy a nem azonosított repülő szerkezetek között akad-e nem publikált, titkos kutatások során kifejlesztett földi haditechnika, illetve nem földi eredetű űrjármű.
Az is nagy kérdés, hogy ha a Földön kívül is van élet, annak milyen a megjelenési formája, bírnak-e az élőlények értelemmel, az milyen szintű, s hogy emberszerűek-e.
Jelentsd csak, attól még igaz marad a hsz-em.
Amúgy anno az SR-71est ( [link] is UFO-nak nyilvánították a tesztrepülései alatt, mivel titkos projekt volt, és a CIA nem értesítette a légiirányítást a tesztekről.
értelmi fogyatékos megnyilvánulás LOL XD
kiszólt a lyuk a gödörből
XDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!