Mi a véleményed a földön kívüliekről? Léteznek? Jártak már itt? Mit akarnak?
Figyelt kérdés
és szeretik a rántott húst???2012. jún. 2. 12:36
11/16 anonim válasza:
Nem is tudom. Olyan sokan félnek attól, hogy idegenek látogatnak majd valamikor a mi bolygónkra. Szerintem vegyétek fel pozitívan. Lehet az is, hogy szebbek mint az emberek és akkor szerintem mindenki szívesen megtömne egy jó kis UFO-csajt... nem fiúk? Én igen .... :) De nekem egyenlőre még az emberek is megteszik.;)
12/16 A kérdező kommentje:
xd te kis intergalakto-szexuális (azaz nemtől és fajtól függetlenül mindenkivel)
2012. jún. 5. 19:11
13/16 A kérdező kommentje:
vagy humanoid-szexuális (mindent megtömsz, ami ember formájú)
2012. jún. 5. 19:12
14/16 anonim válasza:
Biztos, hogy léteznek, de szerintem nem voltak még itt... Az egész univerzum egy kicsit nagy ahhoz, hogy ne létezzenek. És mivel nem jártak itt nem is akarnak tőlünk semmit. :)
15/16 A kérdező kommentje:
honnan tudod, hogy nem jártak itt?
nem azért nem akarnának tőlünk semmit, mert már itt jártak, és látják, hogy mennyire elmaradottak vagyunk?
2012. jún. 21. 02:52
16/16 anonim válasza:
Az én személyes véleményem szerint még talán a naprendszerbe is van csak azok talán gáz alapú élőlények vagy valami teljesen más rombusz alakú ezred milliméter vastag vibráló valami. Nem feltétlenül kell humanoidnak lennie meg beszélnie meg gondolkodnia meg űrhajót építenie ahhoz hogy létezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!