Mi a véleményed a földön kívüliekről? Léteznek? Jártak már itt? Mit akarnak?
Szinte nulla a matematikai esélye hogy egy ekkora univerzumban csak 1 helyen jöjjön létre élet. Ha valóban végtelen lenne akkor tényleg 0 lenne ez a szám, de az univerzum elvileg véges (a jelenlegi tudásunk szerint), csak olyan hatalmas, és gyorsan tágul hogy emberi léptékben nézve gyakorlatilag végtelennek mondható.
Az már inkább valószínű hogy a civilizációk közti hatalmas távolságok miatt ezek úgy virágoznak, majd tűnnek el viszonylag rövid idő alatt hogy nem veszik fel a kapcsolatot egymással.
A kérdésre válaszolva:
Léteznek?- Szinte biztos.
Jártak már itt?- Járhattak.
Mit akartak?- kérdőjel.
Abban én hiszek,hogy van élet máshol is a földön kívül.
Elnézve azt ami a világban folyik,nem csodálkozom azon,hogy még nem akarták felvenni velünk a kapcsolatot.
minden neves kozmológus azt mondja, hogy számtanilag az esélye annak, hogy egyedül vagyunk 0, illetve milliónyi fejlett civilizáció létezhet csak a mi galaxisunkban, szóval az élet lehet egy teljesen hétköznapi jelenség a világegyetemben.
szerintem ha már jártak itt, akkor inkább csak figyelnek minket (mint pl mi tanulmányozunk más bolygókat)9 külső szemlélőként) de láttam már furcsa ókori leleteket, amelyek arra utalnak, hogy a babiloni birodalom idején járhattak itt idegenek támadó szándékkal. azért remélem, hogy csak hamisított adat.
Igen ismerem azt a sorozatot. Tényleg érdekes dolgok vannak benne, de azért vigyázni kell, ilyen műsorokkal a legkönnyebb befolyásolni az emberek véleményét. Sokszor csak féligazságot közölnek, hogy elnyerjék a néző bizalmát a leközölt adás hitelességét illetően. Onnantól már azt hitetnek el velünk, amit akarnak. Mindenről magunknak kell meggyőződni, hogy nem félrevezetés!
Ha érdekel az ilyen téma (származásunkkal, idegenekkel, a világ működésével kapcsolatos), ajánlom Kisfaludy György előadásait. Nagyon nagy tudású ember, jó kapcsolatai vannak, és a weboldalán (hunok.hu) szinte minden munkája fenn van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!