Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményed a földön...

Mi a véleményed a földön kívüliekről? Léteznek? Jártak már itt? Mit akarnak?

Figyelt kérdés
és szeretik a rántott húst???

2012. jún. 2. 12:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj! A világegyetem végtelen. Ki tudja lehet vannak,lehet nincsenek. A naprendszerünkben biztos nincsenek. És ki tudja lehet szeretik a rántott husit! :)
2012. jún. 2. 12:40
 2/16 A kérdező kommentje:
a rántott húst nem is tudom mért írtam oda. a kérdést pedig komolyan vettem xd
2012. jún. 2. 13:01
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Szinte nulla a matematikai esélye hogy egy ekkora univerzumban csak 1 helyen jöjjön létre élet. Ha valóban végtelen lenne akkor tényleg 0 lenne ez a szám, de az univerzum elvileg véges (a jelenlegi tudásunk szerint), csak olyan hatalmas, és gyorsan tágul hogy emberi léptékben nézve gyakorlatilag végtelennek mondható.

Az már inkább valószínű hogy a civilizációk közti hatalmas távolságok miatt ezek úgy virágoznak, majd tűnnek el viszonylag rövid idő alatt hogy nem veszik fel a kapcsolatot egymással.

A kérdésre válaszolva:

Léteznek?- Szinte biztos.

Jártak már itt?- Járhattak.

Mit akartak?- kérdőjel.

2012. jún. 2. 13:14
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Abban én hiszek,hogy van élet máshol is a földön kívül.

Elnézve azt ami a világban folyik,nem csodálkozom azon,hogy még nem akarták felvenni velünk a kapcsolatot.

2012. jún. 2. 13:33
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Túl nagy az univerzum, hogy csak a Földön legyen élet. Szóval valószínű létezhet egy másik bolygón élet. Hogy jártak már-e itt, nem tudom, de elképzelhetőnek tartom. Az is lehet, máshol fejletlenebb az élet, és nem tudnak jönni, vagy fejlettebb, de annyira nem, hogy csak úgy átruccanjanak egy másik bolygóra. Mit akarnak? Tanulmányozás, leigázás, ásványkincsek, barátkozás, bármi lehet.
2012. jún. 2. 13:51
 6/16 A kérdező kommentje:

minden neves kozmológus azt mondja, hogy számtanilag az esélye annak, hogy egyedül vagyunk 0, illetve milliónyi fejlett civilizáció létezhet csak a mi galaxisunkban, szóval az élet lehet egy teljesen hétköznapi jelenség a világegyetemben.

szerintem ha már jártak itt, akkor inkább csak figyelnek minket (mint pl mi tanulmányozunk más bolygókat)9 külső szemlélőként) de láttam már furcsa ókori leleteket, amelyek arra utalnak, hogy a babiloni birodalom idején járhattak itt idegenek támadó szándékkal. azért remélem, hogy csak hamisított adat.

2012. jún. 2. 19:27
 7/16 anonim ***** válasza:
Egyértelmű hogy léteztek illetve hogy jártak is már itt. Hosszú lenne leírni amiket eddig tanultam e témáról így hát leírom a forrásom nagy részét: Ancient aliens (ősi idegenek)-című dokumentum sorozat. Egyszerűen remek és annyi annyi minden-re rávilágít hogy na ! Kifejezetten földönkívüliekkel kapcsolatos.
2012. jún. 3. 09:25
 8/16 2136 válasza:
Igen léteznek,és jártak már itt több alkalommal is,csak fel szeretnék fedezni bolygónkat,mint mi csak ők már megtehetik...!ÉS IGEN SZERETIK A RÁNTOTT HÚST!
2012. jún. 3. 13:06
 9/16 2136 válasza:
mármint mi is szeretnénk felfedezni más bolygókat
2012. jún. 3. 13:07
 10/16 A kérdező kommentje:

Igen ismerem azt a sorozatot. Tényleg érdekes dolgok vannak benne, de azért vigyázni kell, ilyen műsorokkal a legkönnyebb befolyásolni az emberek véleményét. Sokszor csak féligazságot közölnek, hogy elnyerjék a néző bizalmát a leközölt adás hitelességét illetően. Onnantól már azt hitetnek el velünk, amit akarnak. Mindenről magunknak kell meggyőződni, hogy nem félrevezetés!

Ha érdekel az ilyen téma (származásunkkal, idegenekkel, a világ működésével kapcsolatos), ajánlom Kisfaludy György előadásait. Nagyon nagy tudású ember, jó kapcsolatai vannak, és a weboldalán (hunok.hu) szinte minden munkája fenn van.

2012. jún. 3. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!