Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek léteznek UFO-k?

Szerintetek léteznek UFO-k?

Figyelt kérdés
Valaki látott már ilyet?
2012. jan. 26. 15:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
11%
UFO-k léteznek, űrlények is, viszont azok messze járnak, még arra sincs valós esély, hogy egyáltalán tudjon rólunk olyan faj, aminek technológiára van szüksége, hogy idejöhessen.
2012. jan. 26. 15:56
 2/20 anonim válasza:
64%

Nézz fel az égre éjjel. Minden csillag egy ugyanilyen naprendszert rejt mint a mienk! Gondolj bele hogy minden csillaghoz legalább 8 bolygó tartozik! És ez csak az amit látsz! Egyiken se lehet élet csak a mienken? Gyermeteg elképzelés volna!

Hogy a nagykutyák mért mondják hogy nincsenek?

Nézd meg az álomcsapda c. filmet és rájössz hogy az emberek mien félelemmel vannak az UFO kérdés iránt!

Szerinted mekkora káosz lenne ha azt mondaná mondjuk Obama hogy teszem azt holnap már le is szállhatnak?

Nem kell bántaniuk minket ahoz hogy a civilizációnk becsináljon a gatyájába.Elég volna egy sziát mondaniuk!

2012. jan. 26. 15:58
 3/20 anonim válasza:
10%

nekem van egy házi ufo m. nagyon kedves csak büdöset szarik :D imádja a pick szalámit és és a mcdonalds os kaját. hiába mondom neki h ez egészségtelen de mindig felhúzza magát ezen és kiszed egy billentyűt a laptopomból. de azért nagyon szeretem ^^.

14/f

2012. jan. 26. 16:09
 4/20 anonim ***** válasza:

Persze, hogy léteznek. UFO= beazonosítatlan repülő tárgy.

Más bolygón is van élet, de nem nagyon jönnének ide.

2012. jan. 26. 17:52
 5/20 anonim ***** válasza:
Én néha láttam olyat is, mint sok furát.
2012. jan. 26. 17:53
 6/20 anonim ***** válasza:
Azonosítatlan repülő tárgyak léteznek, amíg nem azonosítják őket, DFO-k lesznek.
2012. jan. 26. 20:23
 7/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Látni sokmindenki látott sokmindent de bebizonyítani már senki se tudja :)
2012. jan. 26. 21:19
 8/20 anonim ***** válasza:
Nem elég a bizonyíték, keresni kell az UFO-kat,hátha valaki meg pillant 1 furcsaságot az égen,hacsak nem ,egy hulló csillag,ami olyan anyagot tartalmaz,ami könnyebb a levegőnél,és fel száll,mikor be zuhan a légtérbe,ez által, lehet,h 1 percig úgy tűnik,h repült valami érdekes dolog az égen, csak ha könnyebb,előbb-utóbb fel száll. Valami idegen agyag, az is lehet,h egy kis kőzet,ha lehullik,tényleg tartalmazhat könnyebb anyagot,mint a levegőnk:D És abba ki tudja,h milyen idegen élet forma érkezhet így az űrbe! amúgy meg az ufó egy beazonosíthatatlan repülő tárgyat jelent,így hát az van elég mindenhol,amit nem ismerünk az mind ahhoz tartozik, nem biztos h idegen lényt jelent,csak tárgyat:D
2012. jan. 26. 22:57
 9/20 anonim ***** válasza:
Hitler sorozatgyártásba gyártotta őket. Aki nem hiszi nézzen utána.
2012. jan. 27. 00:27
 10/20 anonim válasza:
2012. jan. 27. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!