UFO-t láttam vagy mi lehetett ez?
Ma reggel Csurgón láttam valami-t , nem hiszem hogy repülö volt mert nagyobb volt , nem huzott fehér csikot és fénylett is és szürke szinű volt de a hangja olyan volt mint egy repülö-é . Valahogy igy nézhetet ki :(Sry a rajzért nem lett valami jó ): [link]
Le akartam fényképezni de mire ki vitem a telefont már el tünt.
Kérdező!
Fantasztikus ez a műszaki rajz! :D
Eddig nem hittem a reptoidokban.
De most végre megvan a bizonyíték.
Ti is látjátok ahogy bámul a reptoid tábornok a gx387-es űrhajó ablakán ?
Szemét áruló !
Most már nem lehetsz része az ellenállásnak.
Üdv: Józsi
Na menjetek a picsÄba! :@
Üdv!
A palacsintasütő
Lehet hogy téleg repülő volt ha a hangja olyan volt csak valami ujfajta szupertitkos gépet teszteltek ne feledjük a lopakodó vadászgépek létezését sem fedték fel rögtön
Egy idegen űrhajót nem tartok valószinünek mert ha vannak is minek kockáztatnák a lebukás eséjét egy nagy géppel mikor egy kicsit nehezzebben vesznek észre a radarok .
Meg szerintem egy idegen repülő szerkezetnek nem olyan a hangja mint a mi gépeinknek más gondolkodás moddal más szerkezeteket építenek lehet hogy nem is használnak fosszilis üzemanyagokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!