Láttam egy szellemet itt volt melletem ki lehetet ez és mért láttam?
szellemek mindenhol vannak, hol látjuk őket hol nem. hol csak némelyiket látjuk.
szerintem mindegyik más szándékkal jöhet. próbálj vele beszélni legközelebb.
szerintem mindig akarnak valamit. velem legalábbis így volt. mondjuk soha nem tudtam az idegen szellemekkel kommunikálni, mindig utólag jöttem rá, hogy miben akartak segíteni, mire akarták felhívni a figyelmem.
van, hogy egyfolytában látom őket, van , hogy sokáig egyet sem.
de mégis, ahogy így gondolkodom, volt egy párszor, hogy csak úgy is megjelentek szellemek, hogy nem foglalkoztak azzal, hogy vagyok. észre sem vettek. csak úgy elvoltak, csinálták a 'dolgukat'.
van, hogy csak érzékenyebb vagy rájuk, és akkor látod őket. akkor nem jelent semmit.
Ráadásul belül itt éresztem hogy ö nem az öcsém , ahogy vissza gondolok a tegnap estére leg belül tudtam hogy ö egy szellem. Én azért nem ilyettem meg anyira mert már többször láttam szellemet és nem tudnak vagy nem akarnak bántani szóval nincs okom félni tölük. De attol még féltem töle tegnap este és tovább képeztem csak miután eltünt a szellem azonal felkapcsoltam a villanyt
nagyon érdekes látvány volt ez az egész. És hogy most bele gondolok a öcsém nem is volt tejesen fekete ruhában csak a pulovere volt tegnap este fekete a nadrágja kék farmervolt szóval téleg egy szellemet láttam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!