Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Láttam egy szellemet itt volt...

Láttam egy szellemet itt volt melletem ki lehetet ez és mért láttam?

Figyelt kérdés
Itt számítogépesztem a villany le volt kapcsolva , azt hittem hogy az öcsém áll melletem, de nem mozdult meg csak állt amikor rá néztem még mindig azt hittem hogy az öcsém mivel sötét volt és a számítog fényétöl nem nagyon vettem ki hogy ki lehetet ö és nem is tünt el hirtelen kb 3 másotpercig láttam és utána hirtelen eltünt utána jötem rá hogy ö nem az öcsém volt a fejét nem láttam mert mikor már a fejére akartam nézni eltünt fekete ruhában volt , csak az alsó testét láttam. valaki valamit tud hozzá mondani.
2010. jún. 3. 21:03
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:
Az a véleményem hogy azért láttam mert mostanában nővelem a szellemi erőmet meditációval meg a tudat alatimat, hogy ha láttam akkor nem lehetet valami erős szellem, de ha erős szellem volt akkor lehet hogy azért láttam mert tul erős volt és meg engete hogy lásam nagyon érdekes volt, már többször is láttam szellemeket , de mostanába nem is láttam szellemeket és nagyon meg lepőtem hgoy itt a házunkban volt egy és nagyon érdekes.
2010. jún. 3. 21:05
 2/34 anonim ***** válasza:

szellemek mindenhol vannak, hol látjuk őket hol nem. hol csak némelyiket látjuk.

szerintem mindegyik más szándékkal jöhet. próbálj vele beszélni legközelebb.

2010. jún. 3. 21:09
 3/34 A kérdező kommentje:
Nem hiném hogy akarna velem beszélni mivel eltünt mikor az arcára akartam nézni , azért tévsztettem össze az öcsémel mert ö is fekete ruhában volt.
2010. jún. 3. 21:12
 4/34 anonim ***** válasza:

szerintem mindig akarnak valamit. velem legalábbis így volt. mondjuk soha nem tudtam az idegen szellemekkel kommunikálni, mindig utólag jöttem rá, hogy miben akartak segíteni, mire akarták felhívni a figyelmem.

van, hogy egyfolytában látom őket, van , hogy sokáig egyet sem.

de mégis, ahogy így gondolkodom, volt egy párszor, hogy csak úgy is megjelentek szellemek, hogy nem foglalkoztak azzal, hogy vagyok. észre sem vettek. csak úgy elvoltak, csinálták a 'dolgukat'.

van, hogy csak érzékenyebb vagy rájuk, és akkor látod őket. akkor nem jelent semmit.

2010. jún. 3. 21:17
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Én meg úgy megijedtem volna, hogy lefejelem a gépemet, és bukfenceztem volna vele egy párat a nappaliban.
2010. jún. 3. 21:29
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
21:29 :DDDDD Amúgy én is ezt tettem volna :D Bátor vagy, ha te nem félsz , kérdező :)
2010. jún. 3. 21:32
 7/34 anonim válasza:
Bocsi hogy én is idekérdezek, meg hogy nem egészen idejönne, de nagyon érdekel hogy akik látják a szellemeket közületek, most tényleg látjátok vagy csak ökörködtök, ha tényleg látjátok hogy hogy nem féltek tőlük??
2010. jún. 3. 21:41
 8/34 anonim ***** válasza:

Többet nem gépezek sötétben.

xd

2010. jún. 3. 22:39
 9/34 A kérdező kommentje:
elmondanám hogy téleg láttam a szellemet, és azért nem ilyettem meg töle mert a szobában sötét volt és észre vettem hogy valaki áll mellettem és lasan a fejem et oda fordítottam és láttam hogy ott áll egy ember akin sötét ruha van , (az nap az öcsémen is fekete ruha volt) és azt hittem hogy az öcsém mert csak a nyakátol lefelé néztem azt a szellemet mikor a fejére akartam nézni eltünt a szellem és utána meg is ilyettem.
2010. jún. 4. 07:01
 10/34 A kérdező kommentje:

Ráadásul belül itt éresztem hogy ö nem az öcsém , ahogy vissza gondolok a tegnap estére leg belül tudtam hogy ö egy szellem. Én azért nem ilyettem meg anyira mert már többször láttam szellemet és nem tudnak vagy nem akarnak bántani szóval nincs okom félni tölük. De attol még féltem töle tegnap este és tovább képeztem csak miután eltünt a szellem azonal felkapcsoltam a villanyt

nagyon érdekes látvány volt ez az egész. És hogy most bele gondolok a öcsém nem is volt tejesen fekete ruhában csak a pulovere volt tegnap este fekete a nadrágja kék farmervolt szóval téleg egy szellemet láttam :D

2010. jún. 4. 07:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!