Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Láttam egy szellemet itt volt...

Láttam egy szellemet itt volt melletem ki lehetet ez és mért láttam?

Figyelt kérdés
Itt számítogépesztem a villany le volt kapcsolva , azt hittem hogy az öcsém áll melletem, de nem mozdult meg csak állt amikor rá néztem még mindig azt hittem hogy az öcsém mivel sötét volt és a számítog fényétöl nem nagyon vettem ki hogy ki lehetet ö és nem is tünt el hirtelen kb 3 másotpercig láttam és utána hirtelen eltünt utána jötem rá hogy ö nem az öcsém volt a fejét nem láttam mert mikor már a fejére akartam nézni eltünt fekete ruhában volt , csak az alsó testét láttam. valaki valamit tud hozzá mondani.
2010. jún. 3. 21:03
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Kihagytam hogy a szellem melletem állt a jobb oldalamon kb 1 m-re volt tölem. Ezért is nem látam a fejét mert tul közel volt.
2010. jún. 4. 07:08
 12/34 anonim ***** válasza:

21.41.

én is félek a szellemektől, minden alkalommal mikor látom őket. általában rémisztőek számomra. és olyankor az az érzésem van utána, hogy nem vagyok normális, és be fogok csavarodni, azért látom őket. csak az ismerős szellemektől nem féltem sose. az összes többitől igen. számomra mind rémisztő.

mikor a lakásomban volt egy hetekig, nyugibogyót kellett szednem, mert teljesen be voltam mindig rosálva tőle..:))

21.17

2010. jún. 4. 09:09
 13/34 anonim ***** válasza:

és meg kell mondjam, higyjétek el, én is nagyon sokáig bolondnak tartottam azokat, akik azt mondják, hogy látják a szellemeket, ebből kifolyólag még magamról is azt hittem, hogy félig meddig bolond vagyok, vagy éppen bolondulok meg.

csak akkor kezdtem el igazán elhinni, hogy nincs semmi bajom, mikor már többekkel is mondjuk ugyanazt a szellemet láttuk. és ugyanazt tapasztaltuk.

na ebből kellett 2, 3 eset, hogy elhiggyem, hogy tényleg valóság, és nem képzelődés, és bebeszélés az egész. ehhez kellett egy pár év.

21.17

2010. jún. 4. 09:16
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Kazinczy Ferenc volt az, és éppen azon szomorkodott, hogy a magyar fiatalok mennyire nem tudnak írni. Már a szöveg mondatokká tagolása is lehetetlen kihívás számukra. Ezt azért nem gondolta volna a nyelvújítás idején.
2010. jún. 4. 11:08
 15/34 anonim ***** válasza:
A skizofrénia egyik legfontosabb tünete, hogy nincs betegségtudat. A beteg inkább hisz a szellemekben vagy más természetfelettiben, de nem hajlandó elfogadni, hogy egyes általa tapasztalt dolgok csakis téveszméinek köszönhetők. A terápia legfontosabb része épp a téveszmésség tudatosítására irányul, hogy maga a beteg képes legyen besorolni és kezelni a jelenségeket.
2010. jún. 4. 15:59
 16/34 A kérdező kommentje:
Kár hogy nem hiszel bene tudod ha anyira okos vagy akkor belül az embernek vanak érzései amit nem minden esetben az agy kontrolál- hanem a lélek. Lélek bened van - a lélek a tudatalatid .... nem részletezném én ebben hiszek .
2010. jún. 4. 16:02
 17/34 A kérdező kommentje:
és már csak tudom hogy mit látam
2010. jún. 4. 16:03
 18/34 anonim ***** válasza:
Értem. Folytasd kérlek.
2010. jún. 4. 16:22
 19/34 A kérdező kommentje:
bocsi de nem folytatom.
2010. jún. 4. 20:44
 20/34 anonim ***** válasza:
Komolyan, ha ezt tényleg láttad, akkor nem ártana felkeresni egy orvost.
2010. jún. 5. 08:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!