Láttam egy szellemet itt volt melletem ki lehetet ez és mért láttam?
21.41.
én is félek a szellemektől, minden alkalommal mikor látom őket. általában rémisztőek számomra. és olyankor az az érzésem van utána, hogy nem vagyok normális, és be fogok csavarodni, azért látom őket. csak az ismerős szellemektől nem féltem sose. az összes többitől igen. számomra mind rémisztő.
mikor a lakásomban volt egy hetekig, nyugibogyót kellett szednem, mert teljesen be voltam mindig rosálva tőle..:))
21.17
és meg kell mondjam, higyjétek el, én is nagyon sokáig bolondnak tartottam azokat, akik azt mondják, hogy látják a szellemeket, ebből kifolyólag még magamról is azt hittem, hogy félig meddig bolond vagyok, vagy éppen bolondulok meg.
csak akkor kezdtem el igazán elhinni, hogy nincs semmi bajom, mikor már többekkel is mondjuk ugyanazt a szellemet láttuk. és ugyanazt tapasztaltuk.
na ebből kellett 2, 3 eset, hogy elhiggyem, hogy tényleg valóság, és nem képzelődés, és bebeszélés az egész. ehhez kellett egy pár év.
21.17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!