Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Láttam egy szellemet itt volt...

Láttam egy szellemet itt volt melletem ki lehetet ez és mért láttam?

Figyelt kérdés
Itt számítogépesztem a villany le volt kapcsolva , azt hittem hogy az öcsém áll melletem, de nem mozdult meg csak állt amikor rá néztem még mindig azt hittem hogy az öcsém mivel sötét volt és a számítog fényétöl nem nagyon vettem ki hogy ki lehetet ö és nem is tünt el hirtelen kb 3 másotpercig láttam és utána hirtelen eltünt utána jötem rá hogy ö nem az öcsém volt a fejét nem láttam mert mikor már a fejére akartam nézni eltünt fekete ruhában volt , csak az alsó testét láttam. valaki valamit tud hozzá mondani.
2010. jún. 3. 21:03
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Egyetértek valameikkel... nemlehettél 5-ös nyelvtanból, vagy csak halálfélelmed van és kapkodsz, nemtudod mitírj...

Én hiszek a szellemekben, de szerintem tecsak sokat gépezel, nem halucináció volt ez biztos, lehet hogy szellem volt, de szerintem inkább az mikor a sötétben csak 1 kis fényforrás van(a számítógép) akkor az ember képes látni dolgokat amik nincsenek is ott... (na ezt jólmegaztmondtam, mind1 a lényeget érted) nem nézlek hülyének csak szerintem ezvan...

2010. szept. 1. 15:37
 32/34 zsemlevics dávid válasza:
tudom hogy ez most a te kérdésed de én is láttam egy szellemet egy hónapja.aludtam...rémet álmodtam és felkeltem mert azt álmodtam hogy meghaltam,még sötét volt,hát...kb hajnali 3 óra lehetett.kinyitottam a szemem,és 3méterre egy fekete csuklyés kicsit átlátszó görbehátú valamit láttam.az arca el volt mosódva,elkezdett remegni majd lassan elhalványult és eltűnt.az osztálytársam szerint démon volt,én azért remegett mert tudta hogy valami nagy dolgot akarok csinálni,pedig csak meg akartam szólalni hogy segítség szellem,de csak tátogni tudtam.
2013. jún. 28. 15:02
 33/34 Boblevi válasza:
lehet nem olvassa már ezt a fene sem de azért leírom az én saját véleményem... hiszek a túlvilágban ,de nemláttam még szellemet.hiszek mindenféle sajátos hitben hogy az úgy van ahogyan azt te előadod magadnak ha reinkarnálódni akarsz hát megtörténik hiszt és tán a léleknek nagyobb hatalma van mint ahogyan azt mi gondoljuk. hihetsz semmiben is te döntöd el .az agy képes manipulálni a szemet és láthatsz dolgokat,de azt ne feledd hogy a kutatást is az ember találta ki magyarázatként!! szóval ha valaki darálja a diót de még ezt 1500 évvel ezelőtt kaszálásnak nevezik el attól az még diódarálás lessz csak több generációnyi félreértesített ember köpködni fogja a másikat hogy az márpedig az! én elmondom azért hiszek a túlvilágban mert hiszem hogy nem csak ennyi ez a pár év szörnyű lenne minden reggel azzal felkelni lehet holnap meghalok és ennyi soha többé és a sohát felsem tudod fogni egyszerűen képtelen vagy hazudhatsz magadnak de a sohát nemtudja elképzelni az agyad úgyhogy tudlak sajnálni hogy nincs egy csöpnyi hited sem!
2016. ápr. 22. 13:18
 34/34 Boblevi válasza:
jah és haverom nője és 2 testvére egyszerre láttak szellemet fényes nappal a szobában na ezt magyarázd meg
2016. ápr. 22. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!