Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ma milyen új fajt fedeztek fel?

Ma milyen új fajt fedeztek fel?

Figyelt kérdés
Vagy csak lemaradtam valamiről?

2012. ápr. 29. 15:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A kérdésedhez "méltó" válasz! Te nem tudsz olvasni, hogy kigúnyoltak, csak finomabban kifejezve?? Te ovodás gyerek!

Látszik hogy egy szem agysejted van!

2012. ápr. 29. 20:57
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem értem - Badacsonyi Gõrényember, meg valamilyen fanyüvõ is volt, de ha én teszek fel egy kérdést, máris jönnek a szkeptikusok társasága...
2012. ápr. 29. 22:26
 13/19 anonim ***** válasza:
Der Pferd.
2012. ápr. 29. 22:58
 14/19 anonim ***** válasza:
Reptoideket.
2012. ápr. 30. 12:30
 15/19 A kérdező kommentje:
Ha már szkeprikusok válaszolnak, akkor legyenek már kreatívak...
2012. ápr. 30. 12:54
 16/19 anonim ***** válasza:
tévedtek nem kell cikizni a földön felfedeztek egy nem szénalapú életformát az eggyik mélytengeri árokban ahol ép feltőr a láva csőférgeket találtak de nem olyanok mint általában ezek kén alapúak és nem kellnekik afó fény és oxigén az az életbemaradáshoz mert kéndioxidot lélegeznek úgyhogy nem kell az űrbe járni ahoz hogy új fajokat fedezzenek fell
2012. máj. 1. 21:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Mivel a ma ismert és rendszerezett kb másfél millió állat és növény fajon kívül egyes tudósok szerint akár száz millió is létezhet (3-10 millió mindenképpen), a kérdés helyesen: MENNYI új fajt fedeztek fel ma?
2012. máj. 3. 16:53
 18/19 anonim ***** válasza:
Papirzsepkendő !!!!!! A Szilvásuktoid narancs a dió . Így van . Ráadásul a zsiráfok akkorák mint a madarak. (attól függ hogy miota vagy lemaradva, a görényember csak itt a gyakorin van jelen a fanyüvő az a magyar fenyvesekben él , a magyar népmesékben gyakran lehet észrevenni, amugy meg a tátrábol szorult a magyar fenyvesekben az ottani erdőirtások miatt. (az első pár sort viccnek szántam )
2012. máj. 13. 18:19
 19/19 anonim ***** válasza:

Az Érmelléki Kuglófember sokkal ellenállóbb, az megél bárhol, nem kell hogy fenyves legyen :D

Egyébként a legújabb felfedezett földönkívüli faj a glükokortikoidok (elvileg). Ők alávetettjei a reptoidoknak, krixkraxoknak.

2015. júl. 24. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!