Kiderült, hogy más bolygókon is vannak Reptoidok?
Örömömre szolgál, hogy véfre a hivatalos tudomány is elismeri hogy Reptoidok uralhatják más bolygókat is nem csupán a földön a föld alatt élnek.
"Egy materialista, a hagyományos tudomány keretei között készült biokémiai tanulmány végkövetkeztetése szerint egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy egyes, Naprendszeren kívüli bolygókon az emlősök helyett szuper dinoszauruszok uralják a bioszférát."
Hihetetlen hogy mennyi hülyeséget összeírkáltatok ennyi idő alatt egy sor érdekes kérdésre pedig semmit sem.
Dies Irae biztosan nem konyítasz a kvantummechanikához, de még a fizikához sem. Nem tudom minek hoztad fel a mesterséges alkoholos italok témában tett állítólagos disszertációdat,mikor annak megtapasztalására elég egy kocsma és ráadásúl semmi köze a kérdéshez :D.
Dies Irae a kvantumfizika az szorosan érinti a Reptoidokat bár ennek kifejtése nagyra nyúlna, személyszerint Én is a kvantumfizikai vizsgálódásaim során jutottam el a Reptoidokig, nem pedig fordítva.
A stílusod alapján viszont elhiszem hogy foglalkoztál az mesterséges alkoholokkal, mert látszik az elmeállípotodon hogy mindet behatóan kivizsgáltad !
Haggard, a föld alatt valóban élnek Reptoidok, orosz tudósok meg is találták őket és hangfelvétel is van valamint szemtanúk, ezt meg is írtam neked.
"A stílusod alapján viszont elhiszem hogy foglalkoztál az mesterséges alkoholokkal, mert látszik az elmeállípotodon hogy mindet behatóan kivizsgáltad ! "
A kérdező leiskolázza a tohonya gondolkodású szkeptikusokat.
Jah, én meg a kommunista nevelés a tornaórán c. tanulmányból szereztem a doktori fokozatomat :D.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__parapszichologia__28..
Meglepő a hasonlóság.
Hát kedves kérdező, ahogy elnézem,ha annyi tudással amennyivel rendelkezel,avval kvantumfizikából vizsgáztál én akkor a Microsoftnál kéne legyen tervezőmérnök.Még mindig nem tom felfogni hogy hogy léteznek ekkora hülyék hogy ilyen baromságot mondanak hogy reptoid invázió lesz az olimpia és dec21 között.Mondcsak hányszor volt már világvége?És ha annyire elhiszed ezt a szarságok, akkor mit adsz nekem ha ebben az időszakban az ég világon semmi ilyesmi nem fog történni?
Meg hogy a föld alatt élnek?Ilyet már csak tényleg az elmebetegek mondanak, a föld alatt nem lehet élni, ha tényleg annyira bizonyítani akarod akkor mutass fel egy bizonyítékot, de ne ilyen noname szar linkeket adj mint amilyen a fenti,mert olyat én is tudok írni.
És igaza van a kérdezőnek. A minap gyíktojásokat találtam a kertben a homokos placcon. Feltehetőleg "Lacerta agilis" -tól származhat. És ugyanannyi, sőt messzemenőkig nem logikátlan azt feltételezni, hogy egy ekkora képződményen mint a föld csak Lacerta agilis éljen a föld alatt :)
És ott vannak a Varánuszok is csak azok már felköltöztek..
A legnagyobbak még lent vannak :)
Ti nem értetek a kvantumfizikához semennyire sem, az nemmerül ki a fotoeffektusnál meg amiket leírtatok, a világvágável kapcsolatban, Énnem montam sohasem hogy ekkor meg akkor lesz világvége korábbi időpontokban, csak most mondom, az hogy idióták mondtak hülyeségeket azt miért veted a szememre ? Az összes világvége hamis jóslata az igazi december 21-i világvágát fedi el.
A föld alatt élnek a repotidok.Ez tény ! Már ki is fúrták őket, van bizonyíték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!