Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Kiderült, hogy más bolygókon...

Kiderült, hogy más bolygókon is vannak Reptoidok?

Figyelt kérdés

Örömömre szolgál, hogy véfre a hivatalos tudomány is elismeri hogy Reptoidok uralhatják más bolygókat is nem csupán a földön a föld alatt élnek.

"Egy materialista, a hagyományos tudomány keretei között készült biokémiai tanulmány végkövetkeztetése szerint egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy egyes, Naprendszeren kívüli bolygókon az emlősök helyett szuper dinoszauruszok uralják a bioszférát."

[link]

2012. ápr. 20. 23:32
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

*sóhaj*

Nem bizonyították... még csak hasonlót sem mondott senki.

2012. ápr. 25. 08:32
 22/48 anonim ***** válasza:
Nem dinókból származnak... kérdezö ha ilyen hülye vagy akkor minek teszel fel reptoidos kérdést?
2012. ápr. 25. 09:56
 23/48 anonim ***** válasza:
Igen kíváncsi lennék, hogy milyen tudós bizonyította ezt be, mert se egy angol, se egy német, de még magyar tudományos szaklap és oldal sem foglalkozott a kérdéssel. Én magát a tudós feltételezést is cáfolom, de ha lenne is és annak semmilyen neves szaklapban nincs nyoma, arról a tudósról meg van a véleményem. Mintha én bizonyítanám itt be hogy a répa az a marsról jött, azért ilyen színű, és ha három napig szűzlánykönnyben áztatom, rohadt nagy predátorok lesznek belőlük.
2012. ápr. 25. 17:14
 24/48 A kérdező kommentje:
Egyre másra olvasni az ilyen tudományos bizonyítékokat, csak ti sötétek vagytok ennek a megértésére, alapvető olvasott tartalmat sem tudtok értelmezni, ezt is bebizonyították a tinik egyre inkább butulnak. Nem véletlenül.
2012. ápr. 25. 17:32
 25/48 anonim ***** válasza:
90%
Tavaly doktoráltam a műszaki egyetemen és nem hinném, hogy hasonló háttértudással rendelkezel. Idefigyelj, attól mert pár nyomorék azt hiszi, hogyha egy pattanászabáló kiírja, hogy vannak reptoidok és igazából a fogkrémet is ők fossák, attól még nem tudományosan alapozott. Körülbelül 2 órát töltöttem a téma tudományos vonatkozásának elemzésén, de a normális tudósok nem is vesznek tudomást ezekről, hanem inkább magukban sírnak, hogy idáig fajult a világ. Te is a tudatlanság purgatóriumában fogsz elégni. És aki úgy gondolja, el kezd szimpatizálni ezzel a marhasággal, csak ezt üzenném: "Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel". Én nem hiszem, hogy mindenki ilyen degenerált és talán még honol az ilyen emberek agyában egy kis értelem. Bár így lenne...
2012. ápr. 25. 17:54
 26/48 anonim ***** válasza:

Akkor mutasd azokat az egyre-másra olvasható tudományos bizonyítékokat.

A szövegértelmezéses mondatod meg enyhén ironikus...

2012. ápr. 25. 18:03
 27/48 anonim ***** válasza:
A 17:54-es válaszolóval egyetértek 1000 %-ig minden szavával!!!!
2012. ápr. 25. 22:18
 28/48 anonim ***** válasza:
Kérdező, miért nem válaszolsz a levelemre?
2012. ápr. 25. 22:41
 29/48 A kérdező kommentje:
Dies Irae ez a tudományos fokozatom nekem is megvan, sőt természettudományokból szóval kicsit jobban képben vagyok mint te. És egyébként igaz az hogy a Reptoidokat a tudósok egyre inkább kezdik elismerni, sőt már kezdenek írni is róla, eddig nem mertek. Az hogy 2 órát tőltöttél el roppant kevés, egy kollokviumon ennyi tanuláásal át mentál volna ? Azért mert nem hallottatok róla még léteznek.
2012. ápr. 25. 23:26
 30/48 anonim ***** válasza:

Nehéz azt állítani, hogy léteznek, még a kiváló linken amit kiraktál és a neten is csak nem "tartják kizártnak"-ig jutottak el. Nem kizárd, hogy a felfoghatatlanul sok bolygó valamelyikén dinoszaurusz-szerű képződmények honolnak, de biztosra nem mehetsz. Mivel egy doktor kollégához van szerencsém. én a Budapesti Műszaki Egyetemen végeztem biomérnök alap és később élelmiszermérnök mesterképzést. A doktori értekezésemet a mesterséges alkoholos italok témában tartottam. Ha már ön is doktor úr (én kb fél éve mondhatom annak magam) nem értem, ha már kutatott és publikált is, ahogy egy phd-hez szükséges, hogyan hihet olyan forrásanyagnak, amitől már BSC-n óva intetnek mindenkit. Nem is forrásanyag, csak üres fejtegetések, meg-meg lobogtatva egy-két amerikai tudós nevét aki nem tartja kizártnak, hogy más

bolygón lehetnek. Ugyanakkor azt állítani, hogy köztünk élnek, és meg is lehet különböztetni őket a többi embertől, sértőnek és triviálisnak tartom. Igen erősen kételkedem abban a doktoriban, amit riposztként próbáltál meglobogtatni, ha pedig tévedek, a véleményem szerinti remek magyar felsőoktatásban rendkívül megrendültem. Üres szavak helyett végre valami információval szolgálhatnál, mire alapozod feltevéseidet, és ki tudja lehet hogy meg tudsz győzni (na jó nem).

2012. ápr. 26. 17:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!