Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Kiderült, hogy más bolygókon...

Kiderült, hogy más bolygókon is vannak Reptoidok?

Figyelt kérdés

Örömömre szolgál, hogy véfre a hivatalos tudomány is elismeri hogy Reptoidok uralhatják más bolygókat is nem csupán a földön a föld alatt élnek.

"Egy materialista, a hagyományos tudomány keretei között készült biokémiai tanulmány végkövetkeztetése szerint egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy egyes, Naprendszeren kívüli bolygókon az emlősök helyett szuper dinoszauruszok uralják a bioszférát."

[link]

2012. ápr. 20. 23:32
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
Ja és ha ennyire fennkölt tudással rendelkezik uraságod, akkor miért tesz ki egy ilyen egyszerű és tudatlanságra utaló kérdést egy főleg a proletariátus (nem vagyok komcsi) által kedvelt oldalra.
2012. ápr. 26. 17:28
 32/48 A kérdező kommentje:

Megrendítő hogy gondolkodásra képtelen zombikat nevelünk ki az egyetemeken :D. Én Kvantummechanikából írtam értekezést, ami némiképpen űbereli a tiédet, nem beszélve arról, hogy témába is vág.

Nem csupán ez az egy forrás támasztja alá a Reptoidokat, bár már elég sok bizonyítékot írtam róluk, de ezeket te is megtalálhatod neten, ha beírod az Annunaki szavakat.

Minden jel és bizonyíték a Reptoidok mellett van és ebben az évben lesz egy Reptoid invázió, valamikor a Londoni olympia és december 21-e között

2012. ápr. 26. 18:23
 33/48 anonim ***** válasza:
Mi ez verseny? Engem ez érdekel és nem a kvantumfizika, amihez egyébként konyítok. Ja most ha már így szóba jött, igen kétlem hogy e tárgyból te doktori disszertációt írtál volna, kb mintha én azt mondanám, hogy kémiából tenném. Méltatlannak tartom ezt a vitát hozzám és más életképes emberekhez. Szarul hazudsz öcsi.
2012. ápr. 26. 18:30
 34/48 anonim ***** válasza:

A kérdező jó sok hülyeséget ír a kérdés bevezetőjében. Pl "a föld alatt élnek". Föld alatt csak a vakondok élnek és nem a reptoidjaid.

Úgy látszik, hogy a reptoid szó jelentésével sincs tisztában. Reptoid = reptilian humanoid = gyíkember

Gyíkember és dinoszaurusz meg nem ugyanaz.

2012. ápr. 26. 18:33
 35/48 anonim ***** válasza:
Ja és hogy vágna a témába a kvantummechanika? Részecskék ütközése, Brown féle mozgás, húrelmélet, Higgs bozon, ez kvantummechanika. Aminek van köze ehhez az esetleg a paleontológia, biokémia nem pedig részecskefizika. Nem leszel több attól, hogy hazudsz. Szánalmas...
2012. ápr. 26. 18:33
 36/48 anonim ***** válasza:

Ha természettudományokból képbe lenne a kérdező, akkor nem azt írná, hogy a föld alatt élnek ezek a lények...

Meg hogy reptilian humanoid = dinoszaurusz ... No comment

2012. ápr. 26. 18:57
 37/48 anonim ***** válasza:
Nem beszélve arról az igen aprócska tényecskéről, hogy a reptoidoknak, az alcímnek, és a cikk valódi tartalmának halvány közük nincs egymáshoz, és hogy ebből hogy sikerült azt leszűrni, hogy "márpedig _kiderült_, hogy más bolygókon is _vannak_ _reptoidok_", azt nem tudom, de kb. általános iskolás szintre utal :D
2012. ápr. 26. 19:20
 38/48 anonim ***** válasza:
Ilyen idiótáknak az inváziójától vagyunk már elkeseredve, mint a kretén agyalagyágyult kérdező!!!! Kár hogy bezárták az OPNI-t!!!4 Nagy nagy kár! Most meg már kettőt is kellene építeni belőle, még abban sem férnének el ezek az elmebajosok!!!! Találnának már egy bolygót az ilyen hibbantak, és kilőné valaki őket rá, természetesen returjegy nélkül!!!!
2012. ápr. 26. 20:26
 39/48 anonim ***** válasza:

"Minden jel és bizonyíték a Reptoidok mellett van és ebben az évben lesz egy Reptoid invázió, valamikor a Londoni olympia és december 21-e között."

Igen, kb. az 1800-as évektől kezdik jósolgatni a világvégét és a hasonló hülyeségeket is, mint pl. zombiapokalipszis, meg supernova,és hasonlóak.Ezekre a dolgokra amit írtál hivatalos elismerés még nincsen csak nem tartják lehetetlennek hogy létezhetnek valahol az univerzumban.Szerintem a kérdező nincs képben de nagyon(hogy ne mondjak mást).Ez egy nagy fantáziával bíró gyerek, aki vevő az ilyen földöntúli hülyeségekre.

2012. ápr. 26. 20:54
 40/48 anonim ***** válasza:
És még hozzátenném hogy nyugottan lehülyézhetsz mielött a reptoidok átveszik az uralmat, akkor elhiszem, majd meglássuk hogy mi lesz.
2012. ápr. 26. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!