Szerintetek mit tegyek? Egy ideje éjszakánként kb éjjel két óra körül meglátogatnak az ufok! Ez nem vicc!
Figyelt kérdés
Szerintetek mit tegyek? Egy ideje éjszakánként kb éjjel két óra körül meglátogatnak az ufok! Ez nem vicc! Az egész 2 hónapja kezdődött. Egy ha jól emlékszem pénteki napon éjjel kettő körül félálomban voltam, és arra eszmélek, hogy fény szűrődik be az ablakon, majd a fal hullámzani kezd,mint ha nem szilárd lenne, és valamik vagy valakik átjönnek a falon, és megállnak az ágyam mellett. Körbevették az ágyat, és ekkor már mozdulni sem tudtam. 7-en voltak, kis testük volt, kopaszok voltak, nagy szemük volt, és telepatikusan mindenféle képet küldtek nekem. Ezután éreztem, hogy fellebegek az ágyról, és ezután egy fehér teremben találtam magam. Többre nem emlékszem, szerintetek álmodtam a dolgot?2012. ápr. 17. 23:43
31/34 anonim válasza:
Tegyél a falra képeket, egy lavorban vizet eléjük, párnákat a fal tövébe , stb. Ezzel érzékelni fogják , hogy nem akarod , hogy találkozzanak veled (szerintem fel fogják fogni)
32/34 A kérdező kommentje:
na újra eljöttek, de nem sokra emlékszem, csak arra, hogy a fenekem simogatták, és fogdostak az ágyban, aztán többre nem emlékszem...
2012. máj. 22. 10:18
33/34 Gazsi2021 válasza:
Probáj velük komonikálni ha téleg igaz de szerintem is ved fel videora öket.
34/34 anonim válasza:
Gazsi2021
Igazán jo a hejjesirásod.
Hannyas vagyol nyeltánbul?
Talán meg kénne tanúlni irni mielöt nyilvánosan irkálsz.
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!