Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek mit tegyek? Egy...

Szerintetek mit tegyek? Egy ideje éjszakánként kb éjjel két óra körül meglátogatnak az ufok! Ez nem vicc!

Figyelt kérdés
Szerintetek mit tegyek? Egy ideje éjszakánként kb éjjel két óra körül meglátogatnak az ufok! Ez nem vicc! Az egész 2 hónapja kezdődött. Egy ha jól emlékszem pénteki napon éjjel kettő körül félálomban voltam, és arra eszmélek, hogy fény szűrődik be az ablakon, majd a fal hullámzani kezd,mint ha nem szilárd lenne, és valamik vagy valakik átjönnek a falon, és megállnak az ágyam mellett. Körbevették az ágyat, és ekkor már mozdulni sem tudtam. 7-en voltak, kis testük volt, kopaszok voltak, nagy szemük volt, és telepatikusan mindenféle képet küldtek nekem. Ezután éreztem, hogy fellebegek az ágyról, és ezután egy fehér teremben találtam magam. Többre nem emlékszem, szerintetek álmodtam a dolgot?

2012. ápr. 17. 23:43
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Segítő szándék vezérel, nem a hobbym más emberek ijesztgetése :) a hétköznapokban pedagógusként dolgozom.

Én örültem volna, ha anno vki felvilágosít engem az élményeim természetéről.

Nemcsak az az egy égési seb volt a "bizonyíték" a jelenség valódiságára, ez olyan mit egy kirakós ami lassan áll össze a részekből.

Én jelenleg a regressziós önhipnózisnál tartok, hogy felderítsem az élmények minden részletét, ha téged is érdekel a téma bővebben akkor látogasd meg Viszkok András vagy Sós Tibor ufókutató honlapját, már ha nem tartod túl ijesztőnek;)

[link]

[link]

főleg a negyedik típusú találkozások lehetnek érdekesek számodra. Most más nem jut eszembe. Sok sikert!

Üdv: Kym

2012. máj. 6. 18:53
 22/34 anonim ***** válasza:
És Kimberly, szerinted ezt miért csinálják az idegenek?
2012. máj. 6. 19:47
 23/34 anonim ***** válasza:

Létezik pár hipotézis arra vonatkozóan, hogy miért látogatnak minket. Nem írnám le az összeset (rezervátum elmélet, hibrydizációs elmélet stb.), csak amivel én leginkább egyetértek. Állítólag a II. világháború után váltak tömegessé az eltérítések a technikai fejlődésünkkel párhuzamosan indult meg a "rejtett kapcsolatfelvétel", mivel az ún. nyílt kapcsolatfelvétel egyelőre nem lehetséges, tehát az az ünnepélyes fajta, ahogy az emberek elképzelték ;) Én úgy gondolom, hogy azok az emberek akiket a hálószobájukból rabolnak el azok

egy nyomonkövetéses vizsgálat részei lehetnek.

A hosszútávú céljaikat ezzel kapcsolatban nem ismerem, hogy ezeket az adatokat hogyan hasznosítják, hiszen a gondolkodásuk is telejsen eltérő a miénktől.

2012. máj. 7. 19:34
 24/34 anonim ***** válasza:

Nane!

Azt mondod, hogy valakit el is rabolnak?O.o

2012. máj. 7. 20:05
 25/34 anonim ***** válasza:

Kedves Keresem28 és Ufo-jelenségek iránt érdeklődők!

Itt egy nagyon hasznos összefoglaló a negyedik tipusú találkozásokról, SZ. Csaba Dávid nagyon jól összefoglalta egy cikkben. Úgy látom Keresem28 és néhányan még nem ismerik a negyedik tipusú találkozások lényegét. Nem tudtam, hogy ennyire újszerű információkat közlök, ne haragudj, így már megértem miért sokkol amiket írok, tudod én már egy ideje kutatom a témát és ezért tűnik számomra természetesnek a különböző kifejezések használata pl. elrablás. Ezt így nevezik, bár tényleg durván hangzik, jobb szó talán az "eltérítés".

Szóval itt a lényeg, az összefoglaló:

"Az elrablásokat, más néven negyedik típusú találkozásokat helyszín alapján 3 főbb kategóriába oszthatjuk be: hálószobai látogatások, országúti eltérítések és szabadtéri elrablások.

A hálószobai látogatások során álmunkban vagy éberen fekve, a ház bármely részében, tevékenységeink folytatása közben is elvihetnek minket ezek a nagy szemű, alacsony lények. Legtöbbször csak éjszaka és egy emberrel történik meg, de volt már példa csoportos elrablásra is. Az ágyunkban pihenve jelenlétérzést, fényjelenségeket, bénultságot, mellkasi nyomást és különböző légzési rendellenességeket, például nehézlégzést tapasztalhatunk.

A bénultságot, pontosabban a mozgásra való képtelenséget jelenti, hogy sokan még a szemüket sem tudják kinyitni. Ezután sötét, alig kivehető formájú humanoid alak vagy alakok jelennek meg, csoszogó, suhogó hangok kíséretében, mindez félelemérzéssel körítve. Az idegenek néha beszélhetnek is alanyaikhoz, és a fejükben olyan hangot hallanak, ami azt mondja nekik, hogy ne féljenek.

A soron következő a lebegés, amely során kiemelkedünk az ágyból és az űrhajó fedélzetére kerülünk, de ennél a pillanatnál legtöbben mély álomba zuhannak, így az ágyuk után egyből a fedélzeten találják magukat. Itt biztosan több lényt is láthatunk, akik különböző vizsgálatokat, beavatkozásokat végezhetnek rajtunk, amik lehetnek fájdalommentesek, kellemetlenek vagy akár rendkívül fájdalmasak is. Az elrablás után, arra utaló nyomot találhatunk a testünkön. Ezek lehetnek sebek, vágások vagy szúrások, a ruháinkon pedig vér, nedvesség, vagy egyéb szennyeződések láthatóak. Utóhatásai között szerepelhet a fáradtság, letörtség, zavartság, lelkiállapotunk megváltozása és a hirtelen feltörő emlékek, amelyeket képtelenek vagyunk teljes pontossággal felidézni.Ha történtek már Önnel megmagyarázhatatlan dolgok hasonlóan a fent leírtakhoz, elkezdhet kutatni hiányzó emlékek után egy hipnoterapeuta segítségével. Amennyiben a közelmúltban tapasztalt hasonlót, keresse meg, gyűjtse össze a bizonyítékokat, és ne hallgassa el a történteket!" Üdvözlettel: Kym

2012. máj. 8. 15:44
 26/34 anonim ***** válasza:
60%

Magasabb dimenziós ufókkal találkozhattál, az elmondottak alapján valószínüleg foszfor alapú humanoid, az embernél intelligensebb knorkokról van szó, de az is lehet hogy sámánok:S amikor legközelebb találkozol velük, mond hogy "asfqwredfxygltre", ez lehet hogy csak hablatynak tűnik, de ők érteni fogják. Ja és ne fogd meg a qudurukat, mert azzal szaporodnak és ha az orrodhoz dörgölik, bambuszfák nőnek ki a seggedből.

Ja és az LSD-t is hanyagolnod kéne.

2012. máj. 8. 22:48
 27/34 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Azt hiszem nem lehetnék rendszeres véradó, ha LSD-n élnék.

Számomra örömet okoz, ha más embereknek segíthetek, vagy tanácsot adhatok, nagyon sajnállak, hogy számodra ez jelent örömet, ha másokat név nélkül megalázhatsz és becsmérelhetsz....talán majd ha kulturáltabban is ki tudod fejezni magad, akkor tudok érvekkel szolgálni számodra a témában és szívesen meghallgatom a te ellenérveidet, de kérlek tedd EMBER-hez méltó hangnemben!

/Amúgy egy bemásolt cikkről volt szó, de elsiklottál efelett, mert nyilvánvalóan kielégít a pocskondiázás, ha ufo-król vagy számodra nem emészthető dologról van szó/

Üdv, Kym

2012. máj. 9. 15:00
 28/34 anonim ***** válasza:
Egyébként a kell feltételes módban "kellene" nem pedig kéne mellékesen...de igazán nem akarok személyeskedni veled ellentétben csak apró észrevétel...
2012. máj. 9. 15:03
 29/34 anonim ***** válasza:
Az a vicc hogy nem is neked írtam, hanem a kérdés feltevőjének. És semmivel nincs kevesebb értelme annak, amit írtam, mint amiket itt olvastam...
2012. máj. 10. 18:04
 30/34 anonim ***** válasza:

Ok, akkor bocsi, a szabad vélemény-nyilvánításhoz végülis mindenkinek joga van...ez a téma amúgyis le van járatva rendesen a médiában meg mindenhol, nem is csodálkozom, ha ilyen kép alakul ki az emberek fejében...

Dr. Szilágyi Mária munkásságáról senki nem beszél vagy más magasan képzett szakemberekéről, akik foglalkoztak a témával, az a baj, minden a médiából jut el az átlagemberekhez...(Balázs-show meg hasonlók) szóval vhol érthető is számomra a "trollkodás" ahogy itt nevezik :)

2012. máj. 10. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!