Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek mit tegyek? Egy...

Szerintetek mit tegyek? Egy ideje éjszakánként kb éjjel két óra körül meglátogatnak az ufok! Ez nem vicc!

Figyelt kérdés
Szerintetek mit tegyek? Egy ideje éjszakánként kb éjjel két óra körül meglátogatnak az ufok! Ez nem vicc! Az egész 2 hónapja kezdődött. Egy ha jól emlékszem pénteki napon éjjel kettő körül félálomban voltam, és arra eszmélek, hogy fény szűrődik be az ablakon, majd a fal hullámzani kezd,mint ha nem szilárd lenne, és valamik vagy valakik átjönnek a falon, és megállnak az ágyam mellett. Körbevették az ágyat, és ekkor már mozdulni sem tudtam. 7-en voltak, kis testük volt, kopaszok voltak, nagy szemük volt, és telepatikusan mindenféle képet küldtek nekem. Ezután éreztem, hogy fellebegek az ágyról, és ezután egy fehér teremben találtam magam. Többre nem emlékszem, szerintetek álmodtam a dolgot?

2012. ápr. 17. 23:43
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Kösz emberek, most beparáztam :S
2012. ápr. 29. 17:30
 12/34 anonim ***** válasza:

Egyetértek a többséggel, biztosan alvásparalízis.

A tested fáradt, és az hamar elalszik, viszont az agyad még ébren van.

Ezért nem tudsz mozogni.

És azért képzelsz minden marhaságot.:)

2012. ápr. 30. 09:04
 13/34 anonim ***** válasza:
NAH MEGJÖTT AZ ASSZONY XD
2012. máj. 5. 15:12
 14/34 anonim ***** válasza:

Az alvásparalízis és az ufo-élmények közötti lényeges különbségek:

- Az ufo-élmény hatással van a fizikai környezetre: áramszünet, elektromos kütyük leállnak vagy "megbolondulnak"

- Ufo-élmény alatt vagy után a testen különböző beavatkozások nyomai, amit alvási paralízisben lehetetlen szerezni, hiszen az teljes mozdulatlansággal jár...

legyggyakoribbb beavatkozási pontok: alkar, orr, nyak, de sok féléről olvastam már a lényeg h szabályos alakzat vagy tűszerű nyomok általában nem egyszerű zúzódás vagy ütődés...

- a fájdalomérzet ugyebár álmunkban nem működik, ufo-élményben (eltérítés során) az egyes beavatkozásoknál előfordulhat erős fájdalom !

Remélem tudtam segíteni, néhány esetben valóban alvási paralízisről van szó, de jó, ha tudjátok az "intő jeleket", ha mégse az ;)

2012. máj. 5. 23:26
 15/34 anonim ***** válasza:
Kedves keresem28,bocsi konkrét választ nem is írtam csak egy kis eligazítást az előbb. Az apró testű nagy szemű lényeket ún. "kis szürkéknek" nevezik, de mivel sok filmbe meg újságba is ők bukkanak fel, lehet h csak alvási paralízis, amibe őket szőtted bele, de ha találasz külsérelmi nyomokat a testeden A "találkozások után" akkor az már nem írható az alvászavar számlájára!
2012. máj. 5. 23:32
 16/34 anonim ***** válasza:

#14 na kösz b+, most aztán jól beszarattál :SxD

de komolyan gondolod ezeket? hogy álmunkban kísérleteznek egyes emberekkel a földönkívüliek?

2012. máj. 6. 13:59
 17/34 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, nem állt szándékomban rád ijeszteni...én is sokági kapaszkodtam a "csak rossz álmok" teóriába, míg nem egy reggel arra ébredtem, hogy az alkaromon szabályos alakzatban égési seb van, ahonnan még szőr is hiányzott, "pont akkor álmomba" egy asztalon feküdtem, amit számomra idegen lények álltak körül és vmit beleszúrtak vagy égettek a karomba, valószínűleg a fájdalomtól magamhoz térhettem! Pedig ugyebár az ember álmában nem érez fájdalmat...ekkor gondolkodtam el nagyon, hogy ha ez álom lenne, akkor nem maradn nyoma!

Szóval, ha téged jobban megnyugtat akkor folytasd a "strucc-politikát", tudom, hogy nem könnyű, de vmikor mérlegelni kell az igazságot! Én egy ideje tájékozódom az ufo-irodalomban és a negyedik típusú talákozásokban a saját élményeim végett, ezért gondoltam, hogy segítek a két dolgot elkülöníteni, hogy el tudd dönteni melyik az igaz veled kapcsolatban!

2012. máj. 6. 16:27
 18/34 anonim ***** válasza:
A "mit tegyek kérdésre" válaszolva szerintem is az lenne a legjobb, ha vki a szobádban tartózkodna egy ideig az igazság végett, a web-camos dolog nem jó ötlet, mert mint mondottam volt ez elektromos vagy elemes cuccok bekrepálnak, gonodom a nagyfokú elektromágneses sugárzás miatt, mert ezt szokták mérni az ufó-kutatók a helyszíneken. Remélem hamarosan megtudhatod, hogy alváspara vagy ufós élmény. Kitartást hozzá.
2012. máj. 6. 16:34
 19/34 anonim ***** válasza:

De ez normális dolog? mármint az ufos?

és ez bárkivel megtörténhet, vagy csak rám akarsz ijeszteni??O.o

Nem fogok merni egyedül aludni...:D

de tényleg, az UFOk mért hagynának nyomot rajtad? nem lehet hogy valamikor megégetted, és nem emlékszel rá?

Én nem tudom mit higgyek....

2012. máj. 6. 16:39
 20/34 anonim ***** válasza:

Un. "stigma" keletkezhet úgy, hogy álmodsz róla, vagy csak megijedsz - és a seb megjelenik pár nap múlva azon a ponton.

Nem mindennap, de előfordulhat ilyen UFO nélkül is.

2012. máj. 6. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!