Szerintetek ez komoly?
Hát ez készvan rendesen!
Sok hülye leégeti magát pár rongyos ezresért.
Viszont az biztos hogy az nem ember aki együtt hál egy ilyen teremtménnyel XD
És igaza van aki írta hogy nem hogy rondda hülye is!
és mivan ha ezekkel pont az a célja a kormánynak, vagy annak aki felettük áll hogy röhögjél rajtuk, röhögjél egyáltalán azon a tényen hogy van ilyen..
mert ez valszeg kamu szerintem is(aztán ki tudja, lehet tényleg megtörtént csak nagyon idétlen a nő), de az hogy ilyen létezik nem zárja ki egyáltalán
utolsó! számomra sokat ad a spiritualitás az életemben, ha a világ nem úgy működne ahogy, akkor szar lenne, és a spiritualitás sok mindenre ad választ amire a tudomány nem..de attól még hogy itt is sok a szkeptikus, ahogyan sok kérdésben(amit komolyan kérdeznek, és akár igazuk is van a kérdezőknek), attól még nem lesz ez igaz..de aztán fene tudja,
én nem éltem át semmiféle találkozást az idegenekkel, ha egyszer átélek akkor valszeg az volt az utolsó pillanat amíg akartam mert annyira befosnék tőlük
egyébkét én még azt nem értem ebben a balázsgyerekben, hogy van pár videója a spirituális témákról, meg hogy volt pár "gyakorlaton" ahol volt hogy egy egész napig meditáltak etc.. itt meg kiröhögi ezeket az embereket, és most nem tudom hogy magától csinálja vagy azért mert ez a dolga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!