Erőmű volt a nagy piramis? Miért tanítják azt hogy az Egyiptomiak építették?
Egyik kérdés arra vonatkozik, hogy miért tanítják még ma is azt hogy az egyiptomiak építették a nagy piramist, amikor a mérnők egyöntetűen állítják, hogy ezt még ma sem lehetne ilyen formában kivitelezni. Az első piramis tökéletes volt, utána pedig csak gányolt utánzat készűlt, elfelejtettek piramist építeni az emberek, az első tökéletes után ?
Másik része, pedig arra vonatkozik, hogy esetleg egy erőmű lehetett amivel űrhajókat tankoltak az űrben.
http://www.youtube.com/watch?v=KEG9xLlqJSQ&feature=related
ebben a videobanminden benne van.
Szerinted mi lehetett a nagy piramis ?
Én pedig tanulok az egyetemen Egyiptológiát és az összes retardált felháborít, aki jön a saját hülye elméleteivel. Persze, ez a legkönnyebb, biztos UFO-k építették, ezt úgy is lehetetlen bebizonyítani. Azon kívül amit általános 6. osztályában tanultál van valami fogalmad az ókori egyiptomiakról? Nem, de okoskodni azt tudsz. Sokkal hihetőbb, hogy ókori benzinkút volt, ó hogyne. Én sem tudom pontosan, hogyan építették, de sejtéseim azért vannak, és ezeket nem az UFO-magazinból szedtem. Különben meg mért gondolja a mai ember, hogy az ő intelligenciája über sokkal több, mint mondjuk az ókori embereké? Magas fokú mérnöki, matematika, csillagászati tudásuk volt.
Ja de én csak egy agymosott tanuló vagyok, engem átb*sznak, hülyeséget tanítanak, és mindenki buta zombi aki nem talál ki összeesküvés elméletet minden szarra, hanem hisz azoknak a tudósoknak, akik a fél életüket azzal töltik, hogy kézzel fogható válaszokat adjanak. A sok kis b*zi meg otthon kockul és kitalálja a baromságait a többi valóban birka meg hisz neki, mert az annyira kúúúl és az ő intelligenciájuk 2-szer akkora, mint a többi emberé, tehát aki nem hisz nekik az hülye.
Nem szoktam kommentelni, de ez már kiverte a biztosítékot.
Lehet lepontozni a sok kis pattanásos csírának, aki otthon lehúzott redőnnyel várja a reptoid-inváziót...
Egyiptológus barátom, engem is érdekelnek az egyiptomiak akiket az Annunakik tanítottak ! Ott vannak a koponyájuk, Tolemiosznak is Annunaki koponyája volt. Tudjuk hogy a Nagy piramist nem ők építették és ezt híres tudósok és mérnökök is egybehangzóan állítják ! Ez egy tudományos ismeretterjesztő film volt amit linkeltem egy tudományos csatornáról, nem pedig egy összegányolt wevoldal.
Az egyiptológia szakon teljesen nyílvánvaló hogy azt tanítják hogy az egyiptomiak építették, mivel akik ezzel foglalkoznak ez a kenyerük, ebbőlélnek meg, ezért kapják a fizetést, ezt kell tanítani, ha kiderűlne hogy az egész nem igaz, nem lenne megélhetésük,nem gondolod ? Mindazonáltal a Nagy piramis akkora monumentális és egyben tökéletes alkotás amit még most sem tudnánk megépíteni és rejtély a célja. Ezt szeretnénk megfejteni. Én becsülöm az egyiptomiakat, de az igazságot is.
Én mostanság láttam egy egész meggyőző dokumentumfilmet, amiből kiderül, hogy simán meg tudták építeni akkori technikával. Persze nem úgy ahogy a törikönyvekben le van írva, mert az egy nagy baromság.
A legnyagyobb probléma ugye, hogy hogy viszed fel olyan magasra a köveket. Erre egy mérnök bemutatta, hogy egy fából készült sinrendszerrel, amit állati zsírral kentek, hogy csússzon a kő, elvileg 20-30 ember elég egy kő felvontatásához. Az építéssel meg csigavonalban felfelé haladtak.
Nekem legalábbis baromi logikusnak tűnt, mivel rekonstruálták is kisebb léptékben, és egy követ el is húztak rajta. Ami még mellette szól, az hogy találtak is ilyen faelemeket amikről eddig nem tudták, hogy mi volt a szerepük.
Szerintem az erőmű meg az ufók elég badarság.
Szerintem meg az akkori eszközökkel lehetetlen lett volna építeni egy akkora piramist.
Azért érdekes, hogy megannyi kultúra égből érkezett istenekről tesz említést. Egy eldugott kis afrikai törzs honnan a fenéből ismert egy naprendszert, amit a múlt században fedeztek fel csillagászaink.
Aki a XXI. században képes azt hinni, hogy csak mi létezünk egyedül a világegyetemben, nos, azt csak sajnálni tudom.
Az egész történelem meg van hamisítva, idegenekkel és idegenek nélkül is. Azt hogy mely nép történelmét hamisították meg jobban, az csak annak a kérdése, hogy az igazság milyen hatással lenne a mai világra, akadályozná-e a globalizációt, a szabadságjogok leépítését, stb.
A valódi 'történelemkönyveket' a vatikáni index-ben őrzik. Ahhoz pedig nem sokan férnek hozzá. Mielőtt II. János Pál-nak sürgős gégeműtéte lett volna, azt mondta, hogy a magyaroknak szeretne mondani valamit a történelmükkel kapcsolatban.
Mindenesetre ezek a könyvek csak akkor láthatnak napvilágot, ha digitalizálva vannak szervereken és nagyon-nagyon rossz napja lesz az Anonymusnak vagy a LulzSec-nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!