Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit fényképezhettem le?

Mit fényképezhettem le?

Figyelt kérdés
Amíg vártam anyukámat h jöjjön értem a sulihoz addig unalomból fényképeztem a napot és ezt találtam a képen! Ott a nap mellett középtájban jobbra az a kör valami az.Lehet köze ahhoz hogy egy kereszt mellett fényképeztem? most történt egy 10perce
2012. márc. 20. 13:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
ha nincsen értelmes hozzáfűzni valód akkor ne válaszolj nem kötelező troll buza
2012. márc. 21. 12:11
 12/20 anonim ***** válasza:

Szerintem a lencsén visszaverődő napfénye. Ilyen butaságokra van eszed. Szerintem tudtad nagyon jól, hogy ez lesz az eredmény, és szerencsétlen agyon fikázott UFO hívőket akartad becsapni.

Hát akkor jól tetted. Remélem csinálsz még ilyeneket.

2012. márc. 22. 09:56
 13/20 anonim ***** válasza:
Sima tükrözőődés a lencsén v. lencsevédőn.
2012. márc. 22. 16:53
 14/20 anonim ***** válasza:

vagy visszatukrozodes, vagy pedig a dupla napot lattal

ez egy fizikai jelenseg, ritka, de letezo, nem tom pontosan hogyan alakul ki, de google ban biztos talalsz ra magyarazatot.

Am mellesleg eleg nagy baromsag, a napot fenykepezni, mert tonkreteszi a kamerad, szal ha meg mukodik egyaltalan, akkor baromi szerencses vagy!!!

2012. márc. 25. 00:09
 15/20 A kérdező kommentje:

Szerintem a lencsén visszaverődő napfénye. Ilyen butaságokra van eszed. Szerintem tudtad nagyon jól, hogy ez lesz az eredmény, és szerencsétlen agyon fikázott UFO hívőket akartad becsapni.

Hát akkor jól tetted. Remélem csinálsz még ilyeneket.

én magam is ufo hivő vagyok te.... szerinted mért tettem fel mert azt hiszem h nap tükröződés?-.-

2012. márc. 26. 08:09
 16/20 anonim ***** válasza:

és mégis csak mit vársz?

Most veszem észre, hogy ki is emeled a kérdésedet...

2012. márc. 26. 09:38
 17/20 anonim válasza:
Affene,megláttál? most neutralizálnunk kell téged.
2012. márc. 26. 20:10
 18/20 anonim válasza:
szia szerintem is valami a lencsével lehetett!
2012. márc. 27. 18:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Nemtükröződés,én is láttam,valószínű valamelyik bolygó.
2012. ápr. 6. 21:11
 20/20 anonim ***** válasza:

akkor fenykepezd csak tovabb a napot a sok eszeddel es gondolkodj el rajta, h vajon miert is jonnenek ide UFO-k illetve, ha ide jottek akkor miert is ne tudnank roluk. Nem kell leirnod a valaszt, csak gondolkodj el rola.

" en magam is UFO hivo vok..."

UFO= azonositatlan repulo targy.

ha aszondod ufo volt, akkor legyszives igazold nekem. De tudod mit, nem erdekes egy meteorologiai leggomb is lehet azonositatlan. Vagy egy aszteroida, ami elegett a legkorben etc...

2012. ápr. 8. 04:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!