Mit fényképezhettem le?
Figyelt kérdés
Amíg vártam anyukámat h jöjjön értem a sulihoz addig unalomból fényképeztem a napot és ezt találtam a képen! Ott a nap mellett középtájban jobbra az a kör valami az.Lehet köze ahhoz hogy egy kereszt mellett fényképeztem? most történt egy 10perce2012. márc. 20. 13:02
2/20 Francesco92 válasza:
szerintem ez csak valami optikai csalódás a tükrözödések végett:)
4/20 andybaby válasza:
szia, szerintem is ilyesmi a helyzet, sajnos nem a 3. típusú találkozást kaptad le..
5/20 anonim válasza:
Meg kell, hogy nyugtassalak, ez nem UFO, hanem tükröződés.
6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2012. márc. 20. 15:51
7/20 anonim válasza:
Ez egy repülő UFO-zombi-vámpír. Ez 100%.
8/20 anonim válasza:
Ha megnézed a képet láthatod hogy a Nap egyik tükröződési gyűrűjén(körív alakú rész) van ami tényleg csak valamilyen fénytörésre utal.
9/20 anonim válasza:
Ez én voltam bocs! Csak próbarepülés végeztem, de köszi, hogy kiírtad, így le tudunk nyomozni, még az este folyamán megyünk és elintézzük, hogy kussolj. :)
10/20 A kérdező kommentje:
igen?:) és tudod is hogy hol lakok melyik megyében melyik házban melyik házszám alatt:D:D várlak a kisbaltával^^
2012. márc. 21. 12:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!