Miért vonzzátok ide a reptoidokat, ráadásul az ellenségeseket (nem vicc! )?
"mostmár biztosan materializáltátok őket a gondolatotok erejével"
Kérdező, nagyon el vagy tévedve. Nem fogok gúnyolódni, csak jóindulatból mondom, hogy ne írj és ne gondolj ilyen hülyeségeket.
A vonzás törvénye nem erről szól. Fizikai valóságot (tárgyakat, élőlényeket) nem lehet teremteni.
Az egész földönkívüli invázió egy kitalált baromság, nem jó, ha hiszel ilyesmikben.
Legközelebb az ilyen kérdéseket a humor kategóriába tedd, ha már muszáj beírni. :)
MARCOO$::: ezt nézd meg és aztán mond azt h nincsenek (legalábbis ha tudsz angolul)!!!
www.lunatruth.com
Na, végre tudom, hogy hogy a fenébe keveredtem én ide?! Eddig nyugodtan éltem az életemet az anyagtalan világban, egyszer csak elkapott egy ellenállhatatlan erő, és itt materializálódtam, ezen a Föld nevű bolygón! Mennyi ellenséges indulat! Mennyi gonoszság! Na, szállító teherűrhajó rendel! Jövő héten indul a begyűjtés, addig még adok nektek egy kis haladékot. De utána nincs mese, aki kivágta maga alatt a fát, annak annyi! Elvisszük!
Bár még nem tudom, hogy mi a francot kezdünk velük. Nem tudom, kóstolt már valaki embert? Milyen a húsa? Ehető?
Annyira jó látni, hogy a többség viccelődik a témán, és hülyeségként fogja fel. Attól féltem, hogy sok fórumozó komolyan veszi majd.
De ezek szerinte létezik még az emberi értelem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!