Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért vonzzátok ide a reptoido...

Miért vonzzátok ide a reptoidokat, ráadásul az ellenségeseket (nem vicc! )?

Figyelt kérdés
ha eddig nem léteztek, mostmár biztosan materializáltátok őket a gondolatotok erejével, nem kéne kicsit visszavenni?Vagy tényleg azt akarjátok, hogy idejöjjenek, és leigázzák a népet??Tudjátok mi lesz ennek a reptoidozásnak a vége???Leszáll majd egy űrhajó, és bárki száll ki belőle, ti reptoidnak veszitek, támadtok, és kezdődik a háború, bármilyen jóságosan közelednének is felétek!hogy a fenébe gondolhatjátok, hogy mind gonosz?saját magatok alatt vágjátok a fát!!Azonkívül nincs is itt másról szó szinte!Ti terrorizáljátok az agyhullámaitokkal a népet, és a reptoidokat is, !ha! léteznek!Titeket visznek el legelőször, mert életképtelenek lennétek az új világban!!Amit gondoltok, minden megelevenedik majd, és csak leshettek egy halom fegyveres gyíkember között, ahogy elképzeltétek!!Tehát?
2012. márc. 15. 17:11
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Tudjátok az egész a vonzás törvénye által jutott az eszembe!Tényleg semmi márt nem látni itt az oldalon, csak a reptoidokat!Egyáltalán honnan szedtétek róluk az információkat?Ki az, aki közülletek egyet is látott, hogy minden baromságot elhisztek???Akiknek ez a kérdés szól, az pont nem válaszol rá, csak azok, akik szintén nem hisznek benne, és engem ócsárolnak, amikor én még egyel sem találkoztam, és épp ezért írtam ezt a kérdést is, mert szó szerint megelevenítik, és idevonzzák őket, annyit diskurálnak róluk, annyira foglalkoztatja a népet!Ahelyett, hogy "megfésülnék" a gondolataikat, és a fontos dolgokra öszpontosítanának, már ott tartanak, hogyan nyírják ki őket, nahát EZ a tipikus emberi felfogás, jön akárki, biztos ellenség, nyírjuk ki!Ennyivel bunkósbottal is mászkálhatnátok még, és aki nem tetszik az utcán, azt leütitek!Kb ilyen szinten van az ember, hát csoda, ha itt tartunk???
2012. márc. 17. 12:27
 12/22 anonim ***** válasza:

"mostmár biztosan materializáltátok őket a gondolatotok erejével"

Kérdező, nagyon el vagy tévedve. Nem fogok gúnyolódni, csak jóindulatból mondom, hogy ne írj és ne gondolj ilyen hülyeségeket.

A vonzás törvénye nem erről szól. Fizikai valóságot (tárgyakat, élőlényeket) nem lehet teremteni.

Az egész földönkívüli invázió egy kitalált baromság, nem jó, ha hiszel ilyesmikben.

Legközelebb az ilyen kérdéseket a humor kategóriába tedd, ha már muszáj beírni. :)

2012. márc. 21. 11:40
 13/22 tanódi lajos válasza:

MARCOO$::: ezt nézd meg és aztán mond azt h nincsenek (legalábbis ha tudsz angolul)!!!

www.lunatruth.com

2012. márc. 21. 19:59
 14/22 anonim ***** válasza:
Aha, ez a reptoid invázió bizonyítéka. Értem. :P
2012. márc. 21. 20:50
 15/22 anonim ***** válasza:

Na, végre tudom, hogy hogy a fenébe keveredtem én ide?! Eddig nyugodtan éltem az életemet az anyagtalan világban, egyszer csak elkapott egy ellenállhatatlan erő, és itt materializálódtam, ezen a Föld nevű bolygón! Mennyi ellenséges indulat! Mennyi gonoszság! Na, szállító teherűrhajó rendel! Jövő héten indul a begyűjtés, addig még adok nektek egy kis haladékot. De utána nincs mese, aki kivágta maga alatt a fát, annak annyi! Elvisszük!

Bár még nem tudom, hogy mi a francot kezdünk velük. Nem tudom, kóstolt már valaki embert? Milyen a húsa? Ehető?

2012. márc. 22. 09:25
 16/22 anonim ***** válasza:

Annyira jó látni, hogy a többség viccelődik a témán, és hülyeségként fogja fel. Attól féltem, hogy sok fórumozó komolyan veszi majd.

De ezek szerinte létezik még az emberi értelem :))

2012. márc. 22. 09:58
 17/22 anonim ***** válasza:
Nincsenek UFO-k az emberiség szerint. Leigázzák a népet? Egyszer Discovery-n láttam valami földönkívüli hajót amit kilőttek csomó fegyverrel,tehát1. ha támadnának visszevernénk őket,2. Nem hiszem,hogy felnőtt vagy illetve 11 év felett,mert felnőtti észel ilyen gondolkodás nincs "Titeket visznek el először az UFO-k."
2012. márc. 25. 16:20
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha nem eszed meg rendesen a zöldséget akkor elvisz a kertészmanó
2012. márc. 25. 16:21
 19/22 anonim ***** válasza:
Lehet hogy olyanok ezek mint E.T. :O
2012. márc. 31. 09:52
 20/22 anonim ***** válasza:
És egyáltalán létezik UFO? Azt hiszem ez soha nem derül ki! :D
2012. márc. 31. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!