Tényleg lesz majd dimenzióugrás dec.21-én? Van valami köze a reptoidokhoz?
Vérszín rózsa a kereszten.
A "Szent Grál misztériuma": a vér misztériuma.
A "Szövetség-kötés": a vér rítusa.
Az egész a vérről szól (szó szerint).
Minden vérben mindig szellem lakik.
Amikor áldoznak (áldoztak), az öléssel a vérben lakozó életszellemet szabadították fel - az "isten" annak a szagára jött.
A bolygón ezért voltak (egy időtől fogva ?) mindenütt véres és gyilkos papi áldozati rítusok.
Így kerültek kapcsolatba az "istennel" ("istenekkel" stb.).
Amikor az "isten" a "szövetség-kötés" értelmében (inni) ad véréből a beavatandó papnak, akkor egy szellemi kapcsolat (kötés) keletkezik kettejük között.
A pap ezt adja tovább (valamilyen szinten) a törzs (nép stb.) felé.
((véleményem szerint, ezt hívta Gurdijeff "kundabuffer-szerv"-nek.... és ez lett a későbbiekben eltávolítva (,)... viszont nyomai ma is jelen vannak (az emberben, emberiségben).
Amikor az "isten" a "szövetség-kötés" értelmében (inni) ad véréből a beavatandó papnak, akkor egy szellemi kapcsolat (kötés) keletkezik kettejük között.
-érzik egymást... tudja szólítani (az "istent")
Egyfajta asztrális kapcsolat lehet ez. (?)
Ez nagyban függ attól, hogy milyen cuccot szedsz be(szívsz fel, etc). De ezt a dátum dolgot nem értem, hogy miért pont dec. 21.-én akarsz betépni, szülinapod lesz?
Nálam nem reptoidok szoktak felbukkanni, hanem rózsaszín vízicsigák, és neon kék ülőgarnitúrák.
Dec 21 a legsötétebb nap az évben.
Lényegében minden évben jelent fordulatot
Dec.21 én született Stalin.
Dimenziougras megtörténhet, reptoidok lehetséges kapcsolat
Nem dimenzióugrás lesz, csupán PRE-APOKALIPSZIS. Ez azt jelenti, hogy brutális természeti katasztrófák söpörnek végig az ember által ismert világon, közben a "selejtest" elpusztítva. A reptiodok 2 szálon kapcsolódnak így ehhez:
1: őket látja minden ember aki túlél, a legszörnyűbb katasztrófák közepette.
2: A reptoid lesz az egyetlen működő segélyalakulat szimbóluma.
Nem annyira vészes, túlélhető alkalom lesz, de azért eléggé vigyázni kell majd :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!