Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tényleg lesz majd dimenzióugrá...

Tényleg lesz majd dimenzióugrás dec.21-én? Van valami köze a reptoidokhoz?

Figyelt kérdés

2012. márc. 13. 23:18
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Vérszín rózsa a kereszten.

A "Szent Grál misztériuma": a vér misztériuma.

A "Szövetség-kötés": a vér rítusa.

Az egész a vérről szól (szó szerint).

Minden vérben mindig szellem lakik.

Amikor áldoznak (áldoztak), az öléssel a vérben lakozó életszellemet szabadították fel - az "isten" annak a szagára jött.

A bolygón ezért voltak (egy időtől fogva ?) mindenütt véres és gyilkos papi áldozati rítusok.

Így kerültek kapcsolatba az "istennel" ("istenekkel" stb.).

Amikor az "isten" a "szövetség-kötés" értelmében (inni) ad véréből a beavatandó papnak, akkor egy szellemi kapcsolat (kötés) keletkezik kettejük között.

A pap ezt adja tovább (valamilyen szinten) a törzs (nép stb.) felé.

((véleményem szerint, ezt hívta Gurdijeff "kundabuffer-szerv"-nek.... és ez lett a későbbiekben eltávolítva (,)... viszont nyomai ma is jelen vannak (az emberben, emberiségben).

2012. márc. 18. 19:20
 32/41 anonim ***** válasza:

Amikor az "isten" a "szövetség-kötés" értelmében (inni) ad véréből a beavatandó papnak, akkor egy szellemi kapcsolat (kötés) keletkezik kettejük között.

-érzik egymást... tudja szólítani (az "istent")

Egyfajta asztrális kapcsolat lehet ez. (?)

2012. márc. 18. 19:21
 33/41 anonim válasza:
71%

Ez nagyban függ attól, hogy milyen cuccot szedsz be(szívsz fel, etc). De ezt a dátum dolgot nem értem, hogy miért pont dec. 21.-én akarsz betépni, szülinapod lesz?

Nálam nem reptoidok szoktak felbukkanni, hanem rózsaszín vízicsigák, és neon kék ülőgarnitúrák.

2012. márc. 19. 07:53
 34/41 Ebern válasza:

Dec 21 a legsötétebb nap az évben.

Lényegében minden évben jelent fordulatot

Dec.21 én született Stalin.

Dimenziougras megtörténhet, reptoidok lehetséges kapcsolat

2012. márc. 19. 20:21
 35/41 anonim válasza:

Nem dimenzióugrás lesz, csupán PRE-APOKALIPSZIS. Ez azt jelenti, hogy brutális természeti katasztrófák söpörnek végig az ember által ismert világon, közben a "selejtest" elpusztítva. A reptiodok 2 szálon kapcsolódnak így ehhez:

1: őket látja minden ember aki túlél, a legszörnyűbb katasztrófák közepette.

2: A reptoid lesz az egyetlen működő segélyalakulat szimbóluma.

Nem annyira vészes, túlélhető alkalom lesz, de azért eléggé vigyázni kell majd :D

2012. márc. 20. 06:59
 36/41 anonim ***** válasza:
62%
[link] Ez mindent leír. Jó lenne már egy mentális változás, hogy az emberek észhez térjenek...
2012. márc. 20. 10:16
 37/41 anonim ***** válasza:
látom az agyadban egy fekete lyuk lakozik :)
2012. ápr. 6. 03:14
 38/41 anonim ***** válasza:
Ez mint baromság, még hogy dimenzióugrás, mint ahogy 2008-ban beszívott minket a fekete lyuk, mi.Vagy ahogy 2003-ban az armageddon illetve 1999-ben és 2000-ben is világvége volt, ugye?És van valami épkézláb elfogadható érved hogy reptiod invázió lesz?Jó hogy nem zombi apokalipszis.Az emberi hülyeségnek nincs határa, és ezek mint mitológiákból,legendákból és meséből származnak, meg az ezotéria legmélyén lakozik.Ha már hinni akarsz valamiben ne ilyen szarságokban hidj mint a reptoidok meg hasonló szarságok hanem pl. a kereszténységben.Én sem vagyok egy nagy szent fazék de ilyen alaptalan hülyeségekben (amit egy elmesérült embert felébresztett álmából és közzétette az újságban hogy ő látott ilyent)nem hiszek.Most nyugodtak lepontozhattok, mert ez is az emberi bunkóságok jelképezi hogy a valaki elmondja a véleményét és az neki nem tetszik akkor le kell pontozni.
2012. ápr. 17. 15:13
 39/41 ASDLKW ADSLKAW ***** válasza:
25%
Takarodjatok dolgozni de nagyon gyorsan mindannyian akik ilyen hülyeségeket írnak
2012. máj. 6. 12:08
 40/41 anonim ***** válasza:
Majd fogok írni ide december 21.-én hogy lássuk mivel magyarázzátok hogy nem történt semmi.
2012. máj. 12. 18:56
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!