Tényleg lesz majd dimenzióugrás dec.21-én? Van valami köze a reptoidokhoz?
Persze, ne higgyetek nekem, én csak 53%-os válaszokat adok. :-)
(higgyetek a tömegnek inkább, aki engem értékel)
Súr!
Ennyire agyonalapozott válaszokkal, nem az 53%-od miatt kéne aggódnod. Hanem a 20%-ért.
Van bármi bizonyíték az elméleteidre?
Dehallod: Szauron?
Hát gratulálok. Szerintem ideje lenne megválnod a tévétől koma!
Kérdező!
Te és a flesselgető haverjaid (neten) honnan veszitek ezeket az emeletes hipotéziseket?
Mi az a reptoid? Ki látott már olyat? Ki látott már olyat, aki hallotta már valakitől, hogy látott olyat?
Van rá bizonyíték?
A dimenzióugrás kinek az elmélete a témával kapcsolatban?
Netán a tiéd? Akkor mért kérdeznél másokat?
Ha nem lennének 2012 decemberével foglalkozó "tudományok", akkor mivel foglalkoznál? Nem lenne mitől félned, és nem kötné le semmi a figyelmed ilyen rohadt mértékben?
Esetleg a jelenben élnél, és az életeddel foglalkoznál?
Biztos hasznos ez a sok baromság?
"Valami lesz az idén. A sárkány éve: erős év, nagy változásokkal. Esetleg sok minden jóra fordul. "
Minden 12. év a sárkány éve...
Súr:Köszi:)
Titokgazda:És honnan tudod,hogy nem lesz semmi?Ha még csak nem is reptoid invázió,de valami akkor is lesz.
Titokgazda:
évek óta nincs televízióm. (ez komoly)
Megöli a belső imaginációt, befolyásol, kész képeket szállít (=helyettem imaginál) stb.
....
A harmadik világháború az már most is zajlik az emberiség ellen. Amikor az intelligens VeryChip-pel meg lesz jelölve minden emberi lény, akkor lesz az emberiség (kivétel nélkül) tulajdonba véve.
(Ez a helyes kifejezés: tulajdonba vétel, megjelölés tulajdonként. Épp úgy, ahogyan az ember megjelöli az általa, a saját hasznára tartott állatokat. „pasu“: úgy hívják ezt.. ősi dolog...)
Nem tudom kizárni azt, hogy mindez, ami a Földön történik, egy emberitől ősibb intelligencia műve.
Az ő szemükben mi csak állatok vagyunk.
(táplálkozásról szól? a mi energiáinkból táplálkoznak? a vallások is többé-kevésbé mindig ezt szolgálták)
2012 június 06 és december 22 között állítólag a Nap a galaxis a középpontjában fog állni,
ez egy 26.000 évente előforduló esemény.
(nem vagyok csillagász, sem asztronómus, de ez érdekesen hangzik)
Talán legyőzetnek a paraziták?
Az biztos, hogy szükségük van a mi tudati- és egyéb energiáinkra (valahogy függenek tőlünk).
Ezek komolytalan gondolatoknak tűnhetnek, de valamilyen szinten igazak (is) lehetnek.
Az emberiségnek még meg kell vívnia a szabadságharcát. (!!!)
Megkapjuk a jeleket, el is kezdődik helyi szinten, de belépnek a hüllővérűek (hideg, embertelen kegyetlenség)
és mindig elfajulnak a dolgok.
(legjobb példa erre (talán) a nagy francia forradalom.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!