Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az invázió alkalmával, hogyan...

Az invázió alkalmával, hogyan vehetjük fel a küzdelmet egy High-Tech mentális képességű ellenséggel?

Figyelt kérdés

Amennyiben elkezdődik az invázió http://www.youtube.com/watch?v=IXsdNiFac8w nagyon nagy bajban lesz az emberiség, mert a valóság sajnos sokkal keményebb helyzeteket produkál mint a képzelet.

Eddig csak hadi arzenálban gondolkozott az emberiség, de a valóság ennél sokkal lehangolóbb ! Az ellenséges fajnak hatalmas mentális képességei vannak, amivel sokkal többet tud ártani az embernek. A Reptoidoknak gondolatolvasási képességei teljesen természetesek, mielőtt egy atomrakétát indítanak már azt is tudják, hogy hova menne, esetleg az illető agyát is képesek blokkolni és az nem képes megnyomni a gombot. Nem leszünk képesek harcot indítani.

Hogyan vagyunk erre felkészűlve ? Számól-e ezzel az ellenállás ? Szenthelyi Árpád véleménye külön érdekelne.

2012. márc. 3. 18:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
igen meg robbie williams is megálmodta h 2012-én eljönnek... már túléltem vagy 20 világvégét, most lesz 21.
2012. márc. 5. 19:22
 22/24 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ne személyeskedjünk, nem Lacika, hanem Laci, László, vagy Lacii a nickem szerint (mivel nem mostani, de eszem ágában sincs újat csinálni).

Idegenek? Valószínűleg vannak.

Reptiodok? A favágó pics*ját!

Azt hiszed, te tudod a dolgok helyes állását, mi pedig vakok és süketek vagyunk. El kell, hogy keserítselek: nem így van.

Az okos kételkedik, a hülye mindenben holt biztos.

És te mitől vagy olyan biztos az állításodban? Mert mások azt mondták neked? Ne nevettess! :)Érezni kellene a racionalitásbeli különbséget a között, hogy:

- Ez a fánk kókuszos.

- Jönnek a reptoidok (és engem kapnak el először!)

Tudom, hogy nem győzlek meg, és kapok vagy 20 piros kezet, de akkor is elmondom a véleményem, mivel SZABAD, ha ezért megrósz, magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.

Ne érts félre, nem nézlek hülyének. Ha 20 ember elkezdené mondani körülöttem, hogy tudnak repülni, talán én is elgondolkoznék, hogy mi van, ha esetleg tényleg, csak eddig nem reklámozták...

De reptoidok? Egészen irreális, gondolj csak bele! Biztosan utánaolvastál. Láthatod, hogy a leírások sok ponton különböznek, -nyilván elkerülte a figyelmedet - ami annak tudható be, hogy ez a baromság a kitalálása óta sokat módosult, fejlődött, míg elérte a mostani formáját, amit a legtöbb gyanútlan internethuszár bevesz, mert olyan különlegesnek érzik magukat attól, hogy egy olyan kis csoporthoz tartozhatnak, akik tudnak valamit, amit más nem.

Menj ki a szabadba, tépd ki magad a gép elől, szerezz egy barátnőt, és egyből nem ilyeneken fogsz gondolkozni!

2012. márc. 6. 09:53
 23/24 anonim válasza:
Igaza van Lacii-nak. Ez olyan mint az a maja naptár marhaság.. 1 hülye kitalálta a többi folytatja. Én is készíthetnék egy tekercset rajta 2087-ig naptárat (vagy ameddig kifér....), kicsit megpörkölöm, besározom, beteszem egy fadobozba, elásom, aztán megtalálják x év múlva és be lesznek szarva megint világvége miatt..-.-
2012. márc. 6. 15:43
 24/24 anonim ***** válasza:
Kár a gőzért irj neki valami kreténséget „ osz jónapot ”
2012. márc. 6. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!