Az invázió alkalmával, hogyan vehetjük fel a küzdelmet egy High-Tech mentális képességű ellenséggel?
Amennyiben elkezdődik az invázió http://www.youtube.com/watch?v=IXsdNiFac8w nagyon nagy bajban lesz az emberiség, mert a valóság sajnos sokkal keményebb helyzeteket produkál mint a képzelet.
Eddig csak hadi arzenálban gondolkozott az emberiség, de a valóság ennél sokkal lehangolóbb ! Az ellenséges fajnak hatalmas mentális képességei vannak, amivel sokkal többet tud ártani az embernek. A Reptoidoknak gondolatolvasási képességei teljesen természetesek, mielőtt egy atomrakétát indítanak már azt is tudják, hogy hova menne, esetleg az illető agyát is képesek blokkolni és az nem képes megnyomni a gombot. Nem leszünk képesek harcot indítani.
Hogyan vagyunk erre felkészűlve ? Számól-e ezzel az ellenállás ? Szenthelyi Árpád véleménye külön érdekelne.
Ez most valami újfajta terápia a diliházban, hogy gépet adnak mindenki elé, hogy itt tegye fel a kérdéseit?
Hiszek a földönkívüliekben, kizárt, hogy egyedül lennénk, de ez a sok reptoidos marhaság már a könyökömön jön ki.
Utánaolvastam, azt írják, hogy dinoszauruszokból fejlődtek ki. Na ja.
És egyáltalán miből veszitek, hogy dec 21-én majd előjön a reptoid sereg, aki mindenkit lemészárol.
December 21-én a barátnőmnek lesz szülinapja, és ha valami barom, legyen az földönkívüli, vagy ember megzavar, annak lecsavarom a fejét.
Tavasz van, mejetek ki a szabadba, és ne a hülyeséggel foglalkozzatok
"Ez most valami újfajta terápia a diliházban, hogy gépet adnak mindenki elé, hogy itt tegye fel a kérdéseit?"
404-es eset után már nem tesznek ilyet. Amúgy milyen tudatlan vagy hogy a legfélelmetesebb idegeneket sem ismered, trollkodni jössz ide mi !.
Nemcsak a "kisemberek" beszélnek idegenek inváziójáról, hanem híres emberek is.
Pl Ronald Reagan elnök az ENSZ-ben idegenek támadásáról beszélt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!