Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek igazak lehetnek a...

Szerintetek igazak lehetnek a holddal kapcsolatos sztorik?

Figyelt kérdés

Van élet a holdon? http://www.youtube.com/watch?v=rG4ocKkT3jA

Tényleg 1 reptoid űrbázis lehet? http://www.youtube.com/watch?v=Z0NSGeBZfZY

2012. febr. 19. 15:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

SZia! En hiszek abban hogy van elet a foldon kivul is de ha picit is erdeklodsz az asztronomia irant, rajossz hogy a holdon nem lehet elet.Attol hogy effele butasagokkal tomik az emberek agyat meg nem lessz igaz.

Ma a legdivatosabb modja a kulombozo butasagok terjesztesen az hogy ha benne van a ket varazslatos szo: kormany es titok.Ettol meg nem lessz valami feltetlenul igaz.

De kerlek meg veletlenul se hidd el amit mondok, de azt se hidd el amit a "konspiraciosok" mondanak hanem erdeklodj picit a tudomany irant.

Remelem a hozzaszolasom nem trollkodaskent jott le.

2012. febr. 19. 16:46
 12/22 anonim ***** válasza:
utolso vagyok, bocs a helyesirasi hibakert.
2012. febr. 19. 16:47
 13/22 A kérdező kommentje:

Ember és tudományai:)

Honnan tudod hogy akik odakint élnek nem bírnak olyan képességekkel mint "Chuck Norris"?

Az ember semmit nem tud.Én véleményeket kérdeztem.

2012. febr. 19. 16:48
 14/22 anonim ***** válasza:

terroristák szabadságharcosok?? hol élsz te haver???

2011. 09. 21. = SZABADSÁGHARC

NEM HINNÉM!!!!!!!!!!!!!!

Több ezer ember halt meg gratula a hülye terroristáknak!

2012. febr. 19. 16:52
 15/22 anonim ***** válasza:

Az Iron Sky-ban jól elmondták az igazat: NÁCIK vannak a Holdon és félni, rettegni kell tőlük:

http://www.youtube.com/watch?v=XzKJ0u-z2Rk&feature=related

Tessék, a Reptoid invázió helyett, inkább őket várd!

Hehe..

2012. febr. 19. 16:53
 16/22 anonim válasza:
100%

Aki keveset gondolkozik, azoknak, számos ma már ismert bonyolult tény (ismeret) felfedezőire elmeháborodott emberként tekinthetnek.

Kérek a jelenlévőket ne higyjünk semmibe csak gondolkodjunk kicsit az állítólagos tényeken amit a NASA állít.

A Holdon elvileg 1972 -ben jártunk utoljára azonban, már tíz évvel azelőtt is képesek voltunk odáig elrepülni meg vissza.

A holdon az összidejű emberi jelenlét körülbelül másfél volt (ez a 6 holdra szálló egység alapján jött adódik).

A hold egy komplett bolygó.

Kérdések:

Miért nem érdekes számunkra a hold?

6 db leszállás alatt megismertük az egész bolygót?

A földet se ismerjük még teljesen, mostanába jövünk rá hogy a tengermélyén milyen élővilág van.

- A holdat miért nem furkáljuk, nem lehetséges hogy annak a belselyébe is esetleg vmi eddig nem ismert ásványkincset találunk?

És ha 1961 ben sikerült a HOLD utazás miért nem vált rutin eljárássá a mai napig??

Azt ne mondja senki, hogy ennyi vizsgálat után megismertünk egy komplett bolygót. Meg a szerkezetét, meg a kőzeteit.

2012. febr. 19. 16:54
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok földhöz ragadt,de ez már túlzás,hogy ennyire rá vannak gerjedve egyes emberek erre a témára. Mi ez ha nem megszállottság ?
2012. febr. 19. 17:00
 18/22 anonim ***** válasza:
Igen ! A hold egy Reptoid bázis valójában,nekem is a kis szűrkék mutatták meg, el sem hittem volna
2012. febr. 19. 19:33
 19/22 anonim ***** válasza:
mer csak a marianna árokba se utazgatunk rutin szerűen meg mélytengeri szállodák sincsennek, nincs rá gazdasági igény
2012. febr. 20. 18:03
 20/22 anonim ***** válasza:
Am valaki gondolt rá milyen fasza sci-fi filmet lehetne csinálni ezekből ?xD
2012. febr. 21. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!