Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Milyen fajokban hiszel?

Milyen fajokban hiszel?

Figyelt kérdés

Kis Szűrkék - Ők jók, sokat technikát adtak az emberiségnek és titkos föld alatti bázisokon tanulmányozzák az embert az usában. Meggyógyítanak embereket.

Nagy Szűrkék - Ők rosszak. Elrabolnak embereket, kísérleteznek, velük és implantátumokat helyeznek beléjük, nemmellesleg marhákat és sertéseket csonkítanak.

Annunakik - Ők hüllő szerű óriások, az ókórban ők okozták a vízözönt és felnemesítették az embert, de rabszolgaként használták és használják még ma is.

Reptoidok - A föld alatt élő mentálisan erős faj, invázióra készűlnek, december 21-én elözönlik a felszínt és gonoszak is.

Plejádok - Ők nagyon jóságosak, Jézust is tanították, de elmentek nem sokkal Jézus halála után viszont visszatérnek.

Krixkraxok - Ők vagy a Reptoidok vagy ismét hüllőszerű lények és nem tudnimit akartak itt.

2012. febr. 17. 19:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Így igaz, sok faj van itt, én például troll vagyok!
2012. febr. 18. 08:49
 22/30 anonim ***** válasza:

Én hiszek a trollokban, hiszen én is az vagyok.

Ebből kiindulva hiszek az energiavámpírokban is, ők a trollok alacsonyabb intelligenciájú rokonai.

Könnyű őket összekeverni a zsidókkal(nem rasszista hozzászólás akar lenni), mert azok is mindenre kérdéssel válaszolnak.

Hiszek még a csillámf@szlámában és a kékf@szú jégsárkányban is, mivel előbbit láttam már a neten nem egyszer. Utóbbit pedig a telecom tudakozótól ismerem biztosan, amikor-is felhívtuk őket egy fülkéből és megkérdeztük hol él.

Pedomaci-t szintén láttam már a neten ráadásul együtt a jégsárkánnyal, ami jelenthet valamit.

A reptoidok nem tudom mik, de reptoidiótát és retardoidot már láttam sokat ezen az oldalon, a fő különbség a kettő között, hogy az utóbbi gondolkozni sem képes, csak újra leírja ugyanazt.

A plejádok tudom kik, ők jöttek a No. 0-b bolygóról az F/A-k3 galaxisból.

2012. febr. 18. 11:07
 23/30 anonim ***** válasza:
A doctor who-ban is vannak reptoidok. ott szilluriak asszem... XD
2012. febr. 18. 13:58
 24/30 anonim ***** válasza:
egy ilyen kérdés után...........minden fajtában kivéve az embert
2012. febr. 18. 18:14
 25/30 anonim ***** válasza:
Remélem tényleg eljönnek a reptoidok de a plejádok megmentenek minket.Jó buli lenne.Én hiszek ezekben.
2012. febr. 19. 15:47
 26/30 anonim ***** válasza:
Jaja doctor who-ban vannak a szilluriak akik a fold ala menekultek es gyikfelek mert azthittek hogy a meteor ami kipusztitotta a dinokat majd elpusztit mindent es hibernaltak magukat es mire felebredtek eszrevettek hogy a majmokbol ember lett es tulszaporodtak (en ma csak tudom Ido Lord vagyok) es a TARDISommal szoktam repkedni az idoben...
2012. febr. 20. 01:40
 27/30 anonim válasza:
Hát én abba hiszek hogy a világegyetem akkora hogy mi fel sem tudjuk fogni tehát bisztos hogy rajtunk kivül van még élet és ha szerencsénk lesz még a mi életünkben találkozhatunk velük..
2012. febr. 20. 11:18
 28/30 anonim válasza:
Én a Draneiekben és a Night Elfekben hiszek. ők valós lények!!!!!!44444néééééééééééééégy
2012. febr. 22. 11:56
 29/30 anonim ***** válasza:
De amugy az Annunakik a sumer mitologia szerint nem hulloszeruek hanem hosszu koponyaju szarnyas lenyek...de ne zavarjon...
2012. febr. 22. 16:05
 30/30 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség!Egy biztos hogy vannak és jártak a földön,vagy jelen vannak.De az invázió meg többi az csak kitaláció,már rég megtörtént volna.10-ből 8-9 hazudik hogy elrabolták talán egy pár emberrel megeshetett.Már többször láttam,olyan dolgot amit nem tudok természetes magyarázatot adni.De idegen lényt soha nem láttam.
2012. márc. 1. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!