Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi lehetett ez a levegőben?

Mi lehetett ez a levegőben?

Figyelt kérdés

Ma este a levegőben narancssárga fényű valamiket, hármat (mintha 3 gömb lett volna) láttunk a levegőben. Közepes gyorsasággal mentek, az egyik lemaradva, a másik kettő egy ideig egymás alatt repült, aztán az egyik lemaradt. A lépcsőről figyeltük, amíg az első el nem kezdett gyorsan fölfele menni és halványodni, távolodni amíg el nem tünt. Aztán mikor a második is ahhoz a ponthoz ért ahol az első elkezdett felfele menni ugyanúgy "felfele repült", nemsokkal ugyanígy a lemaradt harmadik, és mind három eltünt. Nálunk itt az ég csillagos, tiszta. Nem mondom egyből hogy UFÓ vagy ilyesmi volt deh érdekelne egy olyan ember véleménye aki tudja hogy ha van akkor mi ennek a racionális magyarázata, esetleg valaki látott már ilyet? Jah és ha van valaki hozzáértő, akkor ez mi volt?

A válaszokat előre is köszi, kérdésekre válaszolok.:)

2012. jan. 29. 21:47
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
csak a fidesz kisérletezett. ilyenekkel fog majd meglépni orbán viktor, ha csődbe megy az ország.
2012. jan. 29. 22:08
 2/8 SSJGoku ***** válasza:
69%
csak én voltam meg haverok szupercsillagharcosá változtunk és repkedtünk egy kicsit
2012. jan. 29. 22:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Néhány repülő,amelyik éjszaka gyakorlatozik. Sokszor láttam már ilyeneket nálunk is.
2012. jan. 29. 22:17
 4/8 anonim ***** válasza:
én láttam ilyet 2x is ugyanilyen volt! bejelentették tv be is de akkor azt mondták h szerencselámpások de utána 2nappal bejelentették azt is, hogy tévedtek és lehettek földönkívüliek is.Én hiszem ,hogy azok voltak!
2012. jan. 30. 06:56
 5/8 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti:

hát nem értek hozzá deh nem nagyon tűnt repülőnek...meg hova mentek volna felfele? Am meg elég kis városban élünk, nem hiszem hogy felettünk gyakorlatoznak...deh nem tudom.:)

Utolsó: Valami rémlik erről, talán a híradóból. Repülőhöz elég alacsonyan volt, és kicsit olyan volt mintha "szikrázna", mint mikor a csillag szórót meggyújtod és körülötte ilyen csóvák vannak, csak sokkal kisebb meg kevesebb. Mikor elkezdtek fölfele távolodni akkor hátra fele csapódtak hülyén hangzik tudom...deh mintha "turbóra kapcsolt volna".:DD

2012. jan. 30. 11:07
 6/8 anonim ***** válasza:
igen igen pontosan ilyen! na ezt folytassuk privátban!:D
2012. jan. 30. 13:54
 7/8 anonim ***** válasza:
ugyanezt láttam pesten, január 29-én hajnal 1-2 óra között, zuglóban, de az egyedül volt. nagyon alacsonyan szállt, hangtalanul, érdekesség az érdekességben, hogy ferihegy forgalma éjszaka is nagyon magas, és abban a 15 percben míg ezt figyeltem, se felszálló, se leszálló gépet nem láttam. itt arra akarok célozni, hogy nagy valószínűséggel ferihegyen is látták azt, amit én, és lezárták a repteret, mert abban a légifolyosóban volt a tárgy, ahol fel- illetve leszoktak szállni a gépek. ijesztő volt, de egyben csodálatos :) próbálkozok azóta is valami információt szerezni, de eddig eredménytelenül.
2012. jan. 30. 18:47
 8/8 anonim ***** válasza:
az előző vagyok, írtam a magyar ufokutatási központnak még az nap, nem rég válaszoltak, és azt kel mondjam, hogy meglepett a válasz... :) ha érdekel írj privátot :)
2012. jan. 30. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!