Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek mi lehetett ez?

Szerintetek mi lehetett ez?

Figyelt kérdés

Mostanában nem bírok aludni, így filmeket, sorozatokat nézek egész éjszaka.

Hajnal fél 4 körül történt, hogy repülőgép hangját hallottam.

Kezdetben normális hangerővel, de egyre közelebbről, a végén már az egész ház belerezonált, csodálkoztam is, hogy a párom meg se rezzent rá.

Nagyon megijedtem, biztos voltam benne, hogy most jöttek értem az űrlények.

Nagyon vissza kellett fognom magam hogy ne ébresszem fel a párom, de ugrásra készen álltam: ha bármi szokatlan történik, felüvöltöm.

Úgy kb. 2 percig tarthatott az egész, elment fölöttünk, és csend lett.

Nagyon be voltam szarva persze :) Igazából csak azért nem kaptam frászt hogy elvittek az ufók, mert ment a family guy, és nem maradt ki belőle egyetlen másodperc sem.

Szerintetek mi a franc lehetett ez? Kamikaze pilóta, vagy ufó, vagy a reptoidok játszottak gyorsasági versenyt? :)

Így visszagondolva már nem olyan félelmetes a dolog, de kétlem hogy egy normálisan felettünk elrepülő utasszállító gép ilyen hangorkánt idézne elő.

2012. jan. 7. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
kóbor hanghullámok
2012. jan. 7. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát ha te nem tudod mi biztos még jobban nem tudjuk.
2012. jan. 7. 21:26
 3/7 10inchhero ***** válasza:
teljesen normális, itt közel naponta van ilyen. gondolom egy alacsonyabban szálló repülő, de én se tudom mi (de mi más??)
2012. jan. 7. 21:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha beállsz egy működésben lévő utasszállító rotorjai mellé, olyan erős rezgés éri az agyadat, hogy agyvérzést kapsz. Szóval nem kéne ennyire lebecsülni.
2012. jan. 7. 21:42
 5/7 Napkiraly ***** válasza:
A levitációs hajtóművek hangtalanok, ha az ufók jönnek érted azt nem fogod hallani (ebben majd 404 elvtárs is megerősít)
2012. jan. 7. 23:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy fel tudod idézni a filmet?

Mert lehet, hogy elmeprogramozással manipuláltak, és csak azt hiszed, hogy mindenre emlékszel.

És azóta már van egy anál implantátumod.

2012. jan. 8. 07:56
 7/7 anonim ***** válasza:

a. egy repülő volt alacsonyan szállva,és a hang amit húzott 2perc volt mire elgyengült.

b. egy ufo volt nagyon régi tipus,nem a hangtalan fajta,ott volt,akart valamit,de látva az ijedtséged elment

c. egy ufo volt hangtalan fajta elvittek,de te erre nem igy emlékszel a párod ezért nem ébredt fel.

d. olyan beavatkozás vagy vizsgálat,történt amit a távolból láthatatlanul is el tudtak végezni

e. légköri anomália

f. más

2012. jan. 10. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!