Ha éjszaka zúgást hallok annak lehet köze a földönkívüli kapcsolataimhoz?
Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 00:19
21/39 anonim válasza:
Aki találkozik velük annak miért piros a szeme? Valaki elmagyarázná?
22/39 anonim válasza:
Én is hallok zúgást, mennek a katonai helikopterek(komolyan) és elvileg nincs is laktanya a közelben.
23/39 anonim válasza:
Szép estét mindenkinek! Igen, lehet köze hozzá !!!
De azért győződj meg a kizáró okokról is!
Ha máskor is összefüggésbe hozható volt ezzel akkor valószínűleg igen, vizsgáld meg a többi körülményt is pl. a zúgást megelőzte-e különös csend (a külvilág hangjai megszűnnek) Ez a zúgás elég jellegzetes, nem lehet összekeverni sztem mással. Üdv: Kym
Üdv: Kym
24/39 anonim válasza:
"Egyes tudósok szerint léteznek olyan emberek akik képesek érzékelni a reptoidok által távkommunikációra használt frekvenciákat."
Ebben a kontextusban az "egyes tudósok" te és a kezeletlen barátaid lennétek?
25/39 anonim válasza:
Kérdező! Ha mindig okádsz,mikor jönnek,akkor hogy tudod őket szeretni :)? Én asszem már ezért utálnám őket.Azért hánysz,mert ideges vagy kb. de lehet hogy a gyomrod beteg! Amúgy hányinger ellen B6 vitamin,vagy MagneB6,vagy Daedalon tabletta.De komolyan,ezek segítenek ha hányingered van,ha tényleg van.De téynleg,attól,hogy 404 szeme piros,mint az angóra nyúlnak /bár a sztori rá nekem nem hiteles/attól nem kell mindenkinek pirosnak lennie,akit látogatnak a földönkívüliek.Ettől nem lesz hihetőbb a sztori,mert 404 ezt a poént már lelőtte :)!
29/39 anonim válasza:
Nem hiszem, úgy hallottam az ufók hang nélkül közlekednek.
Persze lehet egy új modell.
Ökörköri
30/39 anonim válasza:
Az ufók (légijármű, űrhajó) talán igen, (csendbe közlekednek) de az ufonauták, akik meglátogatnak azok nem, amit használnak általunk még nem ismert technikai kütyüt a bejutáshoz az eltérített személyhez az bocsájthat ki különös frekvenciájú hangokat ami leginkább tompa zúgásra hasonlít vagy bumerángpörgésre.Legalábbis nálam :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!