Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha éjszaka zúgást hallok...

Ha éjszaka zúgást hallok annak lehet köze a földönkívüli kapcsolataimhoz?

Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 00:19
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
38%
Igen. De ha a hátad mögül hallod, akkor vigyázz, és ne hajolj le, mert úgy análon vágnak, mint a huzat!
2012. jan. 27. 07:56
 12/39 anonim ***** válasza:
21%
Nem biztos, hogy az az ideális, ha valaki nem hall semmi zúgást éjszaka. (Függetlenül a földönkívükiektől.)
2012. jan. 27. 08:28
 13/39 anonim ***** válasza:
23%

úgy hiszem elkaptál egy grox nemi fertőzést, legalábbis a tünetek erre utalnak. valószínűleg akkor kaptad el, amikor valamelyikük az ánuszodba élvezett egy nagyot(ha a pizsamádon nyomok vannak, akkor te is elélveztél ettől)

de itt egy orvosi vélemény hasonló esetekről:

[link]

2012. jan. 27. 09:27
 14/39 anonim ***** válasza:
82%

Mesélj már a földönkívüli kapcsolataidról egy kicsit.

Amúgy a zúgás lehet a zárt osztály szellőzőberendezésének a hangja is, amit éjjel csendben jobban hallasz.

2012. jan. 27. 10:32
 15/39 anonim ***** válasza:
3%
nem lehet, hogy kamion v teherautó hangja? hozzánk közel van az autópálya, hát csak úgy zsong a fejem éjszakánként attól a tompa, mély morajtól.
2012. jan. 27. 10:53
 16/39 anonim ***** válasza:
97%

Igen, lehet köze.

Még kisgyerek-koromban a zúgás mellé láttam is a jelenséget egyszer.

2012. jan. 27. 12:38
 17/39 HammerFist válasza:
4%
Hát nálad valami baj van a padláson. Xd
2012. jan. 27. 13:08
 18/39 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Így morzézik neked E.T. Most mit vársz? Lájkoljon facebookon, vagy lépjen be msnre?
2012. jan. 27. 13:10
 19/39 anonim ***** válasza:
88%
lehet
2012. jan. 27. 13:42
 20/39 A kérdező kommentje:
Köszi 404 és azoknak akik normálisan válaszoltak. Láttam is már őket. 404! Amikor eljönnek hozzám mindig hányingerem van és hányok. Nem lehetne ezt valahogy megakadályozni? Vettem be reaszeket de az nem elég azt is kihánytam. A zúgás egész éjjel van nem csak akkor amikor értem jönnek. Szeretem őket. Alacsony szürke a bőrük színe és hosszú az ujjuk. Nem beszélek róla senkinek mert őrültnek néznének, de sokszor megkérdezik hogy mi az a piros folt a karomon és mért piros a szemem. ilyenkor azt szoktam mondani hogy bevertem a karom és a szemem azért piros mert sokat gépezek. Ezt el is hiszik. De az igazat nem hinnék el. :)) Tudtam hogy ha ide írok itt találok olyanokat akik elhiszik mert hasonlóan ti is beszélgettek velük. 404! Te amikor találkozol velük hogy védekezel a hányinger ellen? Vagy neked nincs?
2012. jan. 27. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!