Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi fog történni 404 ufókutató...

Mi fog történni 404 ufókutató második interjújában? Azon kívül hogy kérdezgetnek tőle, mi lesz majd még benne?

Figyelt kérdés

2012. jan. 22. 22:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem válaszolni is fog a kérdésekre... De nem vagyok benne biztos.
2012. jan. 23. 19:27
 12/13 anonim ***** válasza:

"A kígyó szerűséget elhiszem mivel nekünk is őseink a hüllők, és ha nem pusztultak volna ki a meteortól akkor most lehet hogy ők lennének itt az értelmes civilizáció... és minden olyan bolygón kígyószerűek ahol nem következett be nagyobb pusztulás amitől kihaltak. Az is lehet hogy minket kísérletből hoztak létre, és direkt volt a dinok kipusztítása hogy előre törjön az emlős, és kialakuljon valami "új"."

[link]

2012. jan. 24. 13:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem megjelennek a lumbulábiak meg a krixkraxiak egy egész hadiflottával, gyorsan elrabolják aztán viszik meggyalázni :D
2012. jan. 26. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!