Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit kérdezzek a 2. interjúban...

Mit kérdezzek a 2. interjúban 404-től? Mit szeretnétek?

Figyelt kérdés
Főleg UFO-val és földönkívüliekkel kapcsolatos kérdéseket kellene feltenni neki, de lehet más ezoterikus kérdés is.
2012. jan. 20. 23:13
 51/95 anonim ***** válasza:
Valoban nagy a fantaziam. Es most, hogy atgondoltad, megis mi lesz akkor, ha igy törtenik?
2012. jan. 23. 19:41
 52/95 A kérdező kommentje:
404 azt mondta nem fogunk idegenekkel találkozni ha mégis akkor én elájulnék és ezt ő is tudja mert mondtam neki és ő se akarja hogy elájuljunk ott. Nekem személy szerint nagyobb a kíváncsiságom mint a félelmem ezért úgy vagyok vele hogy lesz ami lesz nem érdekel. Ha elájulok így jártam de akkor is akarok menni mert nagyon kíváncsi természet vagyok és legalább elmondhatom magamról hogy én legalább utána járok a 404-es rejtélynek és nem úgy nevezem hazugnak hogy nem is ismerem és nem jártam utána. Szerintem nem csapda én bízok 404-be! Nem fog minket átverni!
2012. jan. 23. 20:13
 53/95 anonim ***** válasza:
Hogy védekezik a káros sugárzás kibocsájtás okozta daganatos betegségek ellen? Füléhez teszi a telefont vagy kihangosítja? Miért foglalkozik az itteni agy mosott emberekkel a gyakorin? Miért írogat ide a sok retardálthoz? Végül a seherezual ( http://www.youtube.com/watch?v=n-MGV9YjZ00&context=C3959f4aA.. tényleg vele szórakozgat a telefonon vagy ez csak kamu?
2012. jan. 23. 21:00
 54/95 anonim ***** válasza:
Van pokol és mennyország?
2012. jan. 24. 16:12
 55/95 anonim ***** válasza:
a mi naprendszerünkben van élet a földön kívül? ha van akkor értelmes az az élet?
2012. jan. 25. 14:33
 56/95 anonim ***** válasza:
11%
404 mikor hagyja már abba a baromságait?
2012. jan. 25. 14:41
 57/95 anonim válasza:
Ha nem akarta nem kellett volna erőltetni szerintem.
2012. jan. 25. 14:42
 58/95 anonim ***** válasza:

Ha csak az fordulhatna elö, hogy elajulsz... De mi van, ha kiszedik a vesedet? a majad egy reszet? (Egyik riport utan csak ezt veszed eszre, leesik rolad a gatya... hoho... üres vagy belül:))

Mindezt ugy is csinalhatja 404, hogy meghipnotizal, es eszre sem veszed! Az idö amugy is relativ, hol lassabban mulik, amit sok idönek hittünk, hol gyorsabban, amiröl azt hittük, par perc volt.

Mi van, ha 404-et kenyszeritik odahurcolni embereket? Ö vagy a földönkivüliek meghipnotizalnak, minden termeszetesnek es kellemesnek tünik, közben meg kipakolnak vagy beepitenek chipeket vagy ki tudja miket, gentechnikaval vagy akarmivel modositanak...

Mi van, ha nincsenek is földönkivüliek, 404 csak kitalalta az egeszet, hogy "kibelezhessen"? Ha pont ö az, aki embereket rabol el?

Vagy ha 404 emberbarat is, a tudta nelkül is lenyomatot vehetnek rolad a földönkivüliek, amikor vecere mesz?

2012. jan. 25. 15:41
 59/95 anonim ***** válasza:
Hova mesz vecere, amikor 404 laborjaban vagy? Ott is van rendes vece? 404 is azt hasznalja? Milyen 404 konyhaja, nappalija? Erdekli a fengshui vagy a vaszati? Mi szerint rendezte be a lakasat? Van-e kertje? Fizet-e adot, jarulekokat, van-e egeszsegbiztositasa? Hogy van ott a szemetszallitas, ahol 404 lakik? Különvalogatja a bio, müanyag...stb szemetet?
2012. jan. 25. 15:46
 60/95 anonim ***** válasza:
Valoban kapcsolatban alltak a földönkivüliekkel Buddha, Mohamed, Mozes, David, Illes, Jezus, Roger Bacon, Nostradamus, Leonardo da Vinci, ms. Helen Smith, Joseph Smith (a mormon egyhaz megalapitoja), Hitler, George Adamski, Howard Menger, George King taxisoför, Claude Vorilhon autoversenyzö, Eduard Billy Meier, Helena Gustavsson, William Hermann? Melyikük igen, melyikük nem? Ha igen, akkor minek alapitottak ennyi vallast? Hogy hivjak azokat nev szerint, akiket ma kivalaszottak a földönkivüliek a kapcsolattartasra?
2012. jan. 25. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!