Mit kérdezzek a 2. interjúban 404-től? Mit szeretnétek?
Figyelt kérdés
Főleg UFO-val és földönkívüliekkel kapcsolatos kérdéseket kellene feltenni neki, de lehet más ezoterikus kérdés is.2012. jan. 20. 23:13
11/95 somogyilaszlo válasza:
Ugye az előző interjújában említette,hogy csak 6000 év múlva jönnek ide idegenek.Én azt kérdezném tőle,hogy mért csak,akkor mért nem már most?Vagy egyáltalán mi garantálja,hogy 6000 év múlva is lesz ember a földön??Esetleg be akarnak várni minket a fejlődés minden értelmében??
12/95 anonim válasza:
Hello nekem a kérdéseim az lenne:
1.Közeli bolygokon vanak értelmes élölények?
2.Az emberiség kb.100 év mulva tud majd fényéveket utazni?
3.Élnek a földön idegen lények?
4.Az idegenek mért titkolják magukat a civil emberek elöt?
u.i:Mikor lesz a 2. interjú?
13/95 anonim válasza:
Az idegenek segítenének e minket a technikai fejlődésbe pl. antigravitációs hajtómű, teleportálás, időutazás, skalárfegyver, genetikai manipuláció, kavitációs berendezések, tértorzítás, kriptokróm kutatások stb. vagy ha nem segítenek akkor miért nem?
14/95 anonim válasza:
Hova lett Sz. Árpi és Tamás a kvantum fizikus és a reptidióták? Biztos tudja, mert jóban voltak itt a gyakorin.
15/95 anonim válasza:
létezik az annunaki idegen faj vagy csak kitalálció mint a reptoidok?
16/95 anonim válasza:
Én azt kérdezném,hogy mikor akassza már fel magát :D!
17/95 anonim válasza:
"Én azt kérdezném,hogy mikor akassza már fel magát :D!"
akaszd fel te magad! idióta -.-
18/95 anonim válasza:
Hát megszabadulna az emberiség egy baromtól,ha 404 felkötné magát az tuti!
19/95 anonim válasza:
kíváncsi lenék hogy a 404 fanok tényleg komolyan veszik ezt amit művel vagy csak hülyülnek?
20/95 anonim válasza:
Mi van a halál után?
És légy szíves mikor megjelenik az interjú tedd közzé ennél a kérdésnél is, vagy írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!